2009 GMC C5500 Spesifikasjoner

General Motors Corporation har en lang historie produksjonsbiler. De første "henger" var faktisk motorisert hestekjøretøy. Men selskapet utvidet til å begynne å produsere lys-plikt og tunge lastebiler for urbane leveranser. GMC C5500 er en kraftig tillegg til sin linje. Bilen har en 330 hk motor og kan støtte flere tonn med vekt på for- og bakaksel. Den er utstyrt for sleping og andre kommersielle og industrielle formål.

Motor, girkasse og bremser

Den C5500 er utstyrt med en 6,6-liters Durham motor produsert av Isuzu. Motoren er turboladet og har 330 hestekrefter. Bilen kjører på en seks-trinns automatisk girkasse og har en fjæring system. Den er utstyrt med hydrauliske skivebremser foran og bak.

Slepekapasitet og dimensjoner

Lastebilens bakre ende forholdet er 4,78, akselavstanden måler 176 inches, sin forakselen kapasitet er 8000 lbs. og dens bakaksel kapasitet er 13.500 lbs. Motor Drivstofftanken rommer opp til 40 liter. Foran slep kroker og bak trailer ledningsnett bistå i sin sleping og slepekapasitet.

andre spesifikasjoner

Lastebilen har en dobbel passasjersetet foran, innvendig lampe, cruise control og servostyring. Den er utstyrt med et varmeapparat og air condition, 750 CCA to batterier, og en AM / FM-radio. I tillegg har C5500 en luftrenser begrensning måleren, samt en overføring temperaturmåler.