2008 Yaris Colors

2008 Yaris Colors


Fargen på en bil kan reflektere en førerens personlighet, samt endre dens bruktverdi. 2008 Toyota Yaris er en økonomi bil som gir solid, enkel transport og leveres i enten sedan eller Kombi-modeller. Toyota tilbyr Yaris i en rekke farger, som forblir konsekvent fra ett år til det neste.

Polar Hvit

Hvit, en klassisk nøytral bil farge ofte populær på grunn av sin evne til å skjule støv og lys skitt, gir også subtil differensiering fra andre biler på veien. The 2008 Toyota Yaris tilbyr en ren, lys nyanse av hvitt.

absolutt Red

Red, en kraftig bil farge som ofte forbindes med sportsbiler, er en favoritt valg blant bilkjøpere. Absolutt Red, gir Toyotas versjon av denne populære bilen farge, en blank og elegant medium tone rødt.

meteoritt Metallic

Metallic billakk består av små aluminiumsflak for å gi en bil en glitrende effekt. Biler med metallic lakk har en vakker glans. The 2008 Toyota Yaris gir forbrukerne Meteoritt Metallic, en koksgrå med en skinnende overflate.

Pearls

Pearl billakk består av en base maling med små flak av glimmer lagt til den, noe som gir bilen en glans som det av en naturperle. Ofte brukt på luksus familiens biler eller sedan, pearl farge gir dybde og en fargeskiftende effekt når bilen er utsatt for visse belysning. The 2008 Toyota Yaris er tilgjengelig i tre perle alternativer: Lynrask Blue Pearl er en lett til middels blå med en metallisk finish; Bayou Blue Pearl er en blank medium blå; mens Black Sand Pearl tilbyr en skinnende og fantastisk finish.