Hvordan koble opp en Blu Ray-spiller og Surround Sound

Hvordan koble opp en Blu Ray-spiller og Surround Sound


Ved hjelp av en surround sound system i hjemmet er en enkel og praktisk måte å styrke din TV-ser opplevelse ved å tilby overlegen lydkvalitet enn det som kan tilbys av konvensjonelle TV-høyttalerne. Hvis du ønsker å bruke din Blu-Ray spiller i forbindelse med et surround system, er prosessen ganske enkel og kan oppnås ved selv de minste teknologisk avanserte blant oss.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av lydkabelen inn i Blu-Ray spilleren lydutgang tilkobling. Hvis du bruker en optisk lydkabel, må du kanskje fjerne støv dekker fra endene av kablene og fra lyd-porten på Blu-Ray spiller før du vil være i stand til å plugge i kabelen. HDMI-kabler overfører all lyd og video over en kabel, så kjører en HDMI-kabel til surround lyd system betyr at du ikke trenger å koble til noen ekstra kabler ut av Blu-Ray-spiller.

2 Koble den andre enden av audiokabel inn i tilsvarende inngang på surround sound system forsterker. Hvis du bruker RCA (rød og hvit) audio tilkoblingskabler, må den røde kabelen plugges inn i den røde porten og den hvite kabelen inn i den hvite porten.

3 Konfigurer surround system forsterker for å spille av lyd fra Blu-Ray spilleren ved hjelp av valgknappen, vanligvis merket "input", "kilde", "inngangsvalg," eller lignende. For eksempel, hvis du brukte en HDMI-kabel koblet til forsterkerens HDMI 1-inngang, kan du bruke på valgknappen på surround system forsterker for å bytte til HDMI 1. Etter slår på Blu-Ray spiller og sette inn en Blu-Ray-plate, den lyd fra spilleren bør produksjonen gjennom surround høyttalere.