2008 Toyota Tacoma Bilberging Spesifikasjoner

2008 Toyota Tacoma Bilberging Spesifikasjoner


Slepekapasitet på 2008 Toyota Tacoma lastebil variere, avhengig av modell, motorstørrelse og alternativer valgt. I 2005 begynte å tilby en fabrikk slep pakke som et alternativ på V-6 modell lastebiler Toyota. Det er også ettermarkedet alternativer tilgjengelige for dem som ikke ønsker å gå gjennom forhandler for add-on deler.

Base Model Regular Cab

Basen Tacoma har en 2,7-liters firesylindret motor for både standardmodellen og PreRunner modeller. Maksimal slepekapasitet for noen av disse truckene er 3500 pounds. Det er ingen fabrikk tauing pakken som tilbys.

Factory Tow Package

Fabrikken slep pakke alternativ består av en klasse IV stikk, overføring kjøligere, oljekjøler, en 130-amp dynamo, heavy-duty batteri og en 7-pinners kontakt med en omformer. Overføringen kjøleren er for automatiske girkasser bare. Kjølerne tillate lastebilen for å kjøre på en lavere temperatur, og kombinert med større dynamo og batteri, aktiverer bilen å taue større vekter.

tilgang Cab

Tilgang Cab-modellene har en liten andre rad sittegruppe som kan brette ut av veien for mer lagringsplass. Tilgang Cab tilbys i fire modeller med to typer motorer. Base modell og PreRunner med en 2,7-liters firesylindret motor har en maksimal tilhengervekt på 3500 pounds. Den PreRunner og andre V-6 modeller som har en 4,0-liters V-6 motor har en maksimal tilhengervekt på 6500 pounds. Forskjellen skyldes det fabrikkinstallerte slep pakke alternativ. The X-Runner er det eneste unntaket; mens den har en 4,0-liters V-6 motor, den har en maksimal stry vurdering av 3500 pounds.

Double Cab

Double Cab-modellene har to rader med full-size sitteplasser, og har bare én motor konfigurasjon. Enten det er PreRunner eller V-6 modellen, alle kommer med 4-liters V-6 motor. Den maksimale slep rating for disse truckene er 6500 pounds, med slep pakken. Uten pakken, er vurdering 3500 pounds.