1965 Chevy Nova Colors

1965 Chevrolet II Nova var i fjor den første generasjonen Nova kroppen stil ble bygget. Den ble først introdusert av General Motors i 1962. Nova kom i flere farger og interiør alternativer. Mange av fargene var nyanser av blått, men andre valg var tilgjengelig. Bilen i seg selv kom i enten en to-dørs coupé, firedørs sedan, cabriolet eller stasjonsvogn.

Blå Utvendig Shades

Chevy II Nova kom i flere ulike nyanser av blått, inkludert Donau Blå, en mørk blå farge som ligner marineblå, og Mist Blå, en mørkere nyanse av babyblått. Willow Grønn så ut som kadett blå. Nassau blå var en himmel blå farge. To nyanser av turkis var tilgjengelige på kjøretøyene også. Disse inkluderte lettere og mer turkis utseende Artesian Turquoise og veldig mørk Tahitian Turkis. Glacier Gray, til tross for navnet, var en skygge mellom Mist Blå og Willow Green.

Lys eksteriørfarger

De fleste av fargene som tilbys på 1965 Chevrolet Nova var mørkt. Lettere fargevalg inkludert to nyanser av gult, Goldwood og Crocus Gul. Den grunnleggende hvite fargen ble kalt hermelin Hvit. En lys brun farge ble kalt Cameo Beige og lys sølv ble kalt Silver Pearl.

Mørke eksteriørfarger

Andre Nova farger inkludert Glen Green, som så ut som en mørk skoggrønn, og en lett-å-mørk beige heter Sierra Tan. Nyanser av rødt inkludert Milano Maroon, Rally Red, som var den smarteste av de røde, og Regal Red, som var en skygge mellom Milano Maroon og Rally Red. Madeira Maroon var den aller mørkeste av de røde farger malt på Nova. Evening Orchid er den siste av de mørke Nova farger. Det var en krysning mellom mørk lavendel og grått.

interiør Colors

Innvendige fargevalg inkludert grunnleggende hvit, svart, rød og mørk rød. Spesial farger inkludert nyanser av grønt, rødbrun, turkis og beige.