2008 Subaru Outback Stock Høyttaler Specs

2008 Subaru Outback Stock Høyttaler Specs


I 2008 Subaru produsert Outback med syv ulike alternativ pakker. Mens det er mange forskjeller i de ulike Outback pakker, for eksempel i antispinn, stabilitetskontroll og trim alternativer, er stereoanlegget i pakkene nesten identiske, med noen få modeller også å få en seks-disk i-dash CD-spiller, og / eller en subwoofer eller navigasjonssystem. Alle Outback pakkene inneholdt en seks-høyttaler, 100-watts stereoanlegg utnytte seks-og-en-halv-tommers høyttaler foran og bak dører. De har alle satellitt-radio evne. Hver høyttaler er i stand til å håndtere opptil 35 watt.

Six-disk i-dash CD-spiller

Subaru utstyrt fem av de syv Outback pakker med en seks-disk i-dash CD-spiller. Denne oppgraderingen kom med 2.5I LL Bean Edition, 2.5I Limited, 2.5I Limited LL Bean Edition, 2.5XT Limited, og 3,0 LL Bean Edition.

subwoofer

En forsterker og subwoofer var alternativer tilgjengelig på alle Subaru Outback pakker unntatt 2.5I LL Bean Edition og 2.5I Limited LL Bean Edition. Den forsterker og subwoofer ble montert under førersetet.

Navigasjon

En navigasjons DVD-systemet var en del av 2.5I LL Bean Edition og 2.5I Limited LL Bean Edition pakker. Ifølge Subaru, var det nødvendig å fjerne forsterkeren og basshøyttaler fra under førersetet for å tilpasse tilsetningen av elektronikken for navigasjons DVD-systemet.