1998 Chevy S-10 Blazer Heater Core-fjerning

1998 Chevy S-10 Blazer Heater Core-fjerning


En dårlig varmeapparat kjerne på Chevy Blazer vil føre til at varmeapparatet å blåse ingen varm luft og vil trolig føre til at kjølevæske å lekke inn i kupeen. Hvis dette skjer, må du bytte ut kjernen. I motsetning til eldre modeller av Blazer, må du fjerne den varme / ventilasjon modul fra 1998 lastebil for å endre varmeapparat kjerne. Dette arbeidet er i tillegg til å fjerne dashbordet for å få tilgang til modulen.

Bruksanvisning

Ta av Dashboard

1 Koble den negative batterikabelen. Tapp kjølevæske inn i en stor container, fjerne avløp montering på radiator og deretter på motorblokken. Du må kanskje tang.

2 Løsne slangeklemmer på varmeslanger med tang og koble slangene fra motoren-side brannmur. Plugg åpne tilpasninger; gummiplugger som fungerer best.

3 Koble de to nedre dash trim paneler, skru dem med en skrutrekker og deretter løsne klipsene.

4 Fjern de vertikale bolter nederst på hver ende av dashbordet - en skralle med en utvidelse vil gjøre dette enklere - og deretter fjerne torx skruene på hver brakett med en Torx driver.

5 Fjern mutrene for rattstammen med en skiftenøkkel og senk kolonnen. Fjern den ene bolten nær sentrum av dashbordet. Det ligger under en ventil. Lirk av de øvre høyttaler og defroster gitre og fjern skruene under dem.

6 Grip tak i dashbordet og drei det nedover, frakobling og elektriske kontakter og kabler bak det. Trekk dashbordet ut av lastebilen.

Fjern Heater Core-

7 Etiketten og koble alle de elektriske og vakuum kontaktene på varme / ventilasjon modul.

8 Koble den elektriske kontakten på viftemotoren motstand. Skjær langs torget omrisset av motstanden med en skarp verktøy kniv. Fjerner motstanden fra huset.

9 Skru av enmotors-side bolt for modulen med en skralle med en forlengelse og en lommelykt for bedre syn. Du må bruke samme bolt på samme sted for reinstallering.

10 Fjern modulens muttere og bolter på kupeen siden og ta ut varme / ventilasjon modul.

11 Skru ovnen kjernen dekselet og skyv varmeapparat kjerne ut av modulen.

Installer Heater Core-

12 Skyv den nye varme kjernen i den varme / ventilasjonsanlegget og lukk dekselet med skruene.

1. 3 Installere modulen tilbake inn i lastebilen med skruene, inkludert singelen kortere skrue som må gå på motorsiden. Koble alle de elektriske / vakuum kontakter.

14 Koble viftemotoren motstand ved å lime den på plass med svart tetningslister lim og dens elektriske kontakten.

15 Sett på dashbordet med bolter og skruer. Koble til gitre på dashbordet og de nedre bekledninger.

16 Koble varmeslangene på brannmuren.

17 Påfyll radiatoren med kjølevæske med nytt vann og kjølevæske hvis den opprinnelige blandingen er forurenset.

18 Koble batterikabelen.