2007 Tundra Vs. 2007 Silverado

Tundra, Toyota inntreden i Pickup markedet, hadde flere konkurrenter i løpet av 2007 årsmodell, blant dem er Chevrolets Silverado. Silverado ble kalt "1500."

Klipper

2007 Tundra kom i fire hjul og bakhjulsdrift trimmer, hver delt inn i vanlig drosje, dobbel cab og SR5 versjoner. Den 2007 Silverado hadde også fire hjul og bakhjulsdrift trimmer, men det var mer enn 40 kombinasjoner som komponerte dem langt overlegne de alternativer som tilbys i Tundra.

Motorer og girkasser

Alle tundras og Silverados har V6 eller V8-motorer. Men Silverado trimmer en tendens til å ha større motor kapasitet og hestekrefter.

Sikkerhets egenskaper

ABS-bremser, og fører og passasjer var noen av sikkerheten har kjøretøyer som 2007 årsmodell dele. Men 2007 tundras har standard låse pickup lastebil tailgates, en funksjon som ikke tilbys i det hele tatt på noen 2007 Silverado.

Interiør

Tundras og Silverados er enten tre eller seks-setere. Felles funksjoner inkluderer A / C, cruise control, separat fører- og passasjer klima kontroller, tilt styring, og foran delt sittebenker.

Ytre

Avhengig av trim, 2007 tundra og Silverado er enten to- eller firedørs biler. Tundra rir på 18-tommers stålfelger og Silverado har 17-tommers seg. Elektriske vinduer og pickup lastebil last boks lysene er noen av de vanlige ytre funksjoner på kjøretøyene, selv om Silverado hadde ekstra standard automatiske hovedlys og kjørelys.