2007 Corvette vind Issues

2007 Corvette vind Issues


I 2007, General Motors tilbudt en kupé og en Z06 versjon av Corvette. Begge modellene har lekker design og imponerende motor spesifikasjoner. Imidlertid har utformingen av kjøretøyet forårsaket flere problemer med frontruten, noe som har ført til mange av disse kjøretøyene blir tilbakekalt. Rapporterte problemer med frontruten og vinduer har dårlig sikt for føreren, ikke-responsive-kontroller og rallende frontrute og ramme paneler.

Adhesive

I desember 2009 utstedte GM en tilbakekalling for 2005-2007 Corvettes og Corvette Z06-modeller. Tilbakekallingen var å rette ineffektiv limet mellom taket panelet og rammen av Corvette, forårsaker den til å skille seg. Et annet problem er involvert feil lim som kan føre til delvis skille mellom frontruten rammen og taket når bilen kjører over en hump eller møter grov vibrasjon. Ingen skader hadde blitt rapportert, selv om 108 krav fra taket separasjon ble innlevert og senere reparert av GM.

dårlig sikt

Noen 2007 Corvette Coupe og Z06-modeller velig ha skjevheter eller dårlig sikt i bakrute på grunn av tykke tak pilarer. Sikten er hindret i hvert hjørne av bilen, spesielt for cabrioleter med topp hevet. En annen synlighet problemet velig innebærer en design feil i Corvette der føreren er forvrengt, forårsaker svimmelhet når du ser frontruten gjennom bakspeilet. Dette kan gjøre føreren ikke klarer å måle nærhet av andre biler som kjører bak Corvette.

vindu Strøm

I 2008 utstedte GM en tilbakekalling bulletin for strøm vinduer og regulatorer på 2007 Corvette. Kraft kontrollene ikke klarte å betjene eller jobbet bare midlertidig, påvirker muligheten til å åpne og lukke vinduene i bilen.