Hvordan koble en TV-antenne til en parabolantenne

Hvordan koble en TV-antenne til en parabolantenne


Et frittstående TV-antenne kan tilby gratis digitale TV-sendinger for lokale stasjoner som en satellitt-TV-tjenesten ikke gir. Du kan få TV-signalet fra en TV-antenne bruker samme kabel som allerede er på plass for veggmontert eller takmontert parabolantenne blir brukt til å sende satellitt-sendinger inn i hjemmet. En TV-antenne beregnet for utendørs bruk vil være nødvendig med spesialutstyr tilgjengelig fra en satellitt forsyning butikk. Noen maskinvare forsyninger også vil være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Stå TV-antennen ved siden av parabolantenne. Koble den ene enden av den medfølgende koaksialkabelen inn i coax utgangen på TV-antenne. Koble den andre enden av koaksialkabelen inn i en av de to koaks-innganger på diplekser kodingsmodulen.

2 Skru av coax kontakten på kabelen koblet til coax utgangen på multi-bryteren festet til parabolantenne. Skru coax kontakten inn i andre coax inngangen på diplexer koding modulen.

3 Koble strømledningen til diplexor dekoding velgeren til strøminngangen på valgbryteren. Plugg strømledningen inn i stikkontakten for strøm.

4 Skru av coax kontakten på koaksialkabel som er skrudd inn i coax inngangen på baksiden av satellittmottaker. Skru coax kontakten inn i coax inngangen på diplexer dekoding bryteren.

5 Skru en ende av en koaksial kabel inn i "Ant" output på diplexer dekoding bryteren. Skru den andre enden av koaksialkabelen inn i "Ant" inngang på baksiden av TV-en.

6 Skru en ende av en koaksial kabel inn i "Sat" output på diplexer dekoding bryteren. Skru den andre enden av koaksialkabelen inn i coax inngangen på baksiden av satellittmottaker.

Hint

  • Legge til en TV-antenne til en parabolantenne kan fortynne signalet som kommer inn i hjemmet.