2006 Subaru WRX STI Specs

2006 Subaru WRX STI er mye forskjellig fra de andre 2006 Subaru-modeller. Den WRX STI har en oppgradering i hestekrefter, dreiemoment og andre detaljer. Innsiden av bilen er veldig sporty jakt takket være bøtteseter, skinninteriør og boost måleren. Motoren har en dyp dundrende brøl som bilen brummer gjør det det beste valget for street-entusiaster.

Motorytelse og suspensjon

2006 Subaru WRX STI har en 2.5L turbo ladet firesylindret motor som fortrenger 300 hestekrefter ved 6000 rpm. Moment fortrengning er 300 pund-fot på 4000 rpm. Stasjonen-tog av wrx STI er all-wheel-drive og drives med en sekstrinns manuell girkasse. Den WRX STI akselererer 0-60 på under 5 sekunder. Toppfarten er 155 km / h. Subaru WRX STI har en oppgradert ABS bremsesystem og elektronisk bremsekraft distribueres gjennom to Brembo ventilerte bremseskiver. Den suspensjoner systemet er høy ytelse innbefattet endevendte strevere med lavere L armer i fronten og en parallell kobling i den bakre del av kjøretøyet. Den WRX STI kommer lager med BBS 17-tommers hjul. Hjulene er styrt av begrenset differensialbrems og en senterdifferensial som kan styres av føreren. Den WRX STI Subaru har også et slep vurdering av opp til 2000 pounds.

interiør detaljer

Den WRX STI har Alcantara skinninteriør på bøtte seter og ratt. Rattet har røde sømmer trim. Det er en 9000 rpm turteller og en tilt ratt. En seks-platers CD-veksler er standard, samt lettmetallpedaler og sidekollisjonsputer foran.

utvendig detaljer

Utsiden av WRX STI har en rustfri eksos spissen, en hekkspoiler er også installert over ryggen glass. STI har tåke forsider for frontlykter og høy intensitet utslipp lamper. BBS-felger kan enten være farget gull eller sølv. Bremsekalipere kan også være farget.