2006 Mazda 3 Specs

Mazda 3 modell av biler ble innført i 2004 for å erstatte den populære Mazda Protege. De hadde en mer elegant kropp deretter sin forgjenger ennå ikke koste mye mer. I 2006 var det fire forskjellige typer Mazda 3 biler, alle med ulike spesifikasjoner for sine motorer, drivverk og hjuloppheng.

Mazda 3i

The 2006 Mazda 3i har en standard to-liter, inline firesylindret motor med 150 hestekrefter og en fem-trinns manuell girkasse med overdrive. Den sedan har en 14,5-gallon gass tank og stikker av blyfri bensin, får 28 miles per gallon i byen og 35 mpg på motorveien. Bilen har fire hjul skivebremser med to ventilerte skiver foran i bilen og blokkeringsfrie bremser på alle fire hjul. Driver og passasjer foran kollisjonsputer kommer standard med sidekollisjonsputer på både fører- og passasjerseter, overhead kollisjonsputer er valgfrie.

Mazda 3s

2006 Mazda 3 fettsyrer er dyrere da basen Mazda 3i som den har en større motor og noen flere alternativer. Den har en 2,3-liter, inline firesylindret motor med 160 hestekrefter og en fem-trinns manuell girkasse med overdrive. Den akselavstand på Mazda 3 fettsyrer er 4.11 og bilen bruker vanlig blyfri i sin 14,5-liters tank. På grunn av den kraftigere motor, det blir litt mindre drivstofføkonomi da mindre kraftig Mazda 3i med 26 mpg i byen og 32 mpg på motorveien.

Mazda 3S-Touring

2006 Mazda 3S-Touring sedan har nesten identiske spesifikasjoner til Mazda 3 sedan, selv om det er litt dyrere som den har mer interiør alternativer da de vanlige Mazda 3 fettsyrer. Disse alternativene omfatter et skinn interiør og sikkerhet alternativer som er standard inne i sedan, som for eksempel setemontert førersiden og passasjersidekollisjonsputer samt overhead kollisjonsputer enn både den første og andre rad.

Mazda 3s - Grand Touring

Modellen av Mazda 3 som er den dyreste, men har mest alternativene er Mazda 3s Grand Touring sedan. Den har en 2,3-liter, inline firesylindret motor med 160 hestekrefter akkurat som de andre Mazda 3 biler, men er et par tusen dollar dyrere på grunn av en rekke ulike interiør alternativer. Disse inkluderer sikkerhets alternativer som for eksempel sidekollisjonsputer på forsiden fører- og passasjersiden av bilen, samt kollisjonsgardiner over de foran og bak seter. En sikkerhet alarm system er også inkludert på bilen.