Slik feilsøker en 1996 Camaro

Slik feilsøker en 1996 Camaro


1996 Camaro var en muskel bil som kunne brenne gummi med de beste av dem. Bilen var høyt, rask og en sann vekkelse for andre muskelbiler før 1971. I 1971, den økende kostnaden for å forsikre en muskel bil og nye avgasskrav gjort det dyrt å kjøre biler som Camaro. Med 310 hestekrefter, V-8 motor og tvungen luft-induksjon 1996 Camaro kan ha noen problemer starter.

Bruksanvisning

1 Lytt etter lyder når du slår på tenningen. Hvis det ikke er støy, kontrollere batterikabeltilkobling. Kabler maktkampen og batteripolene korrodere. Kontroller spenningen til batteriet hvis det er en klikkelyd når den er slått på.

2 Sjekk hvor mye gass er i bilen hvis bilen skrur, men vil ikke starte. En dårlig bensinmåler kan registrere at Camaro har drivstoff, når tanken er faktisk tom.

3 Juster forgasseren hvis Camaro motoren starter og deretter dør. Choken må kanskje justere. Det kan drukne seg selv med for mye drivstoff eller sulter fordi den ikke får nok drivstoff.

4 Vri distributør cap off på en regnfull dag og se etter kondens på innsiden av lokket. Du kan spray tørke løsemiddel på hetten for å fordampe fuktighet. Det er viktig at du ikke lar løsemiddel på hetten. Rist lokket slik at løsemiddel kommer alle områder av distributør cap, helle det ut og la det fordampe i noen minutter. Sett lokket på fordeleren.

Hint

  • Rutinemessig endre tennplugger, ledninger og poeng på Camaro. Jo bedre form bilen er i, jo bedre prestasjon.
  • Som med alle biler, er feilsøking en hit eller miss måte å fastslå hva som er galt med bilen. Skifte deler er dyrt.