Hvor å Endre Transmission Fluid i en 1996 Mercury Sable

July 2 by admin

Mercury utgitt Sable i 1986 årsmodell, sammen med Ford Taurus. Sobel og Ford Taurus forble nesten nøyaktig samme bilen før Mercury avviklet Sable i 2006. 1996 Sable G og GS trimmer kom utstyrt med en 3,0-liter, OHV V-6 som produserte 145 hestekrefter. 1996 Sable LS hadde en DOHC, 3,0-liters V-6 som cranked ut 200 hestekrefter. Alle tre versjoner av 1996 Sable kom utstyrt med de samme fire-trinns automatisk girkasse. Mercury anbefaler endring automatgir væske hver 105.000 miles.

Bruksanvisning

1 Løft den fremre enden av Sable med et gulv jack. Posisjon bukker under underramme på kjøretøyet. Senk Mercury inntil bare bukker støtte den.

2 Krype under Sable og finn overføring pan - den store metall pan ved foten av overføringen. Sitt renne pannen under overføringen pannen.

3 Fjerne alle unntatt fire bolter, en i hvert hjørne, fra transmisjons pan, ved hjelp av en skralle, 6-tommers forlengelse og en 10-mm-kontakten.

4 Løsne de fire gjenværende boltene om fire svinger hver med en skralle, 6-tommers forlengelse og en 10-mm-kontakten, og lett lirke nedover på pannen med en flat skrutrekker for å frigjøre kjelen av overføringen. La væsken renne fra pannen.

5 Fjern de to boltene på den ene siden av transmisjons pan og trekker nedover på pannen for å få så mye væske ut av pannen som mulig. Løsne de to andre boltene og trekk overføring panorere ned. Dump væske igjen i overføring pannen i avløpet pannen.

6 Grab filteret og dra den ned fra sendingen. Guide halsen av det nye filteret inn i overføring og trykk på filteret inntil halsen klikker på plass.

7 Hold overføring panne over dreneringssumpen og rengjør den ved sprøyting deler renere i pannen. Tørk eventuelle rester som ikke lett gå av med lofri kluter.

8 Trekk den sirkulære magnet fra girkasse pan og rengjør den med en butikk klut. Sitt magneten tilbake i pannen. Tørk pannen med rene, lofri kluter.

9 Sitte en ny overføring panne pakning på overføring panne og plassere kjelen på bunnen av overføringen. Hånd-stramme overføring pan bolter. Trekk til overføring pan bolter, i et sikksakkmønster, 6 til 9 fot-pounds, med en momentnøkkel, 6-tommers forlengelse og 10-mm kontakten.

10 Senk Sable til bakken.

11 Ta av transmisjonspeilepinnen og sett en trakt inn peilepinnen røret. Hell 10 liter ny Mercon automatgir væske inn peilepinnen røret. Tørk av peilepinnen med en ren, lofri butikk klut og kontroller at væskenivået er nær toppen av crosshatched området på peilepinnen. Legg Mercon overføring væske, etter behov.

12 Vent ett minutt, slik at væsken til å bosette seg, og starte Sable motor. Flytt girspaken gjennom hver gear og la motoren når driftstemperatur. Slå av motoren ned.

1. 3 Ta av transmisjonspeilepinnen og plasser trakten i peilepinnerøret. Hell to liter Mercon overføring væske inn peilepinnen røret.

14 Start Sable motor. Ta av transmisjonspeilepinnen og tørk den ren med en lofri klut. Sett peilepinnen og kontroller at nivået er innenfor crosshatched delen på peilepinnen. Legg Mercon væske, etter behov. Sett overføring peilepinnen.

15 Sett trakten i en tom Mercon overføring væske flaske og fyll den med gamle væsken fra dreneringssumpen. Skru korken på flasken. Gjenta dette trinnet til alle de gamle væsken fra dreneringssumpen er i flaskene.

16 Ta flasker gamle væsken, det gamle filteret og olje-gjennomvåt kluter til en lokal olje gjenvinningsanlegg for riktig avhending. De fleste auto deler butikker utføre denne oppgaven gratis.

Hint

  • Ikke endre overføring væske som et forsøk på å reparere en eksisterende overførings problem. Innføring av ny væske kan føre til mer alvorlige problemer.

Related Posts


Hvor å Endre Transmission Fluid i en 2002 Mercury Mountaineer

Hvor å Endre Transmission Fluid i en 2002 Mercury Mountaineer

2002 Mercury Mountaineer kommer med en girkasse som ikke har en peilepinnen. Fluidet på innsiden av overførings beskytter alle de bevegelige tannhjul og tetninger. Overføring væske obligasjoner til girene for å hindre varme friksjon. Overføring væske
Hvor å Endre Transmission Fluid på en 1996 Dodge RAM

Hvor å Endre Transmission Fluid på en 1996 Dodge RAM

1996 Dodge RAM krever et oljeskift hver 30.000 miles eller to år. Hvis RAM brukes til tauing eller drevet ofte i stop-and-go-trafikk, krever det en endring hver 20.000 miles. Endre overføring væske innebærer også å endre overføring filter for å holde
Hvordan endre en viftereim på en 1996 Mercury Sable

Hvordan endre en viftereim på en 1996 Mercury Sable

Viftereimen på en 1996 Mercury Sable er faktisk en serpentin belte som går fra veivakselen skivene utover til alle tilbehøret reimskiver. Sobel har en elektrisk vifte, som går på en elektrisk motor i stedet for å motta sin dreiemoment fra en reimdrif
Hvor å Endre Transmission Fluid på en '95 Ford E350

Hvor å Endre Transmission Fluid på en '95 Ford E350

Ford Motor Company gir ikke en bestemt tidsramme for utskifting av girkassen olje på en 1995 Ford E350. Over tid skjønt, væske i Ford & # 039; vil s overføring få fylt med små partikler utøst fra interne komponenter, og vil miste sin klare, rød farge
Hvor å Endre Transmission Fluid i Toyotas

Hvor å Endre Transmission Fluid i Toyotas

Fluidet i en Toyota overføring virker både som et smøremiddel og et hydraulisk fluid å overføre dreiemoment fra motoren til transmisjonen via momentomformeren. Over tid overføring væske bryter ned og kan føre til overføringsfeil dersom det ikke blir
Hvor å Endre Transmission Fluid i en 2008 Pontiac GR

Hvor å Endre Transmission Fluid i en 2008 Pontiac GR

Pontiac grand am, Grand Prix og de nyere G-serie biler, noen ganger kollektivt referert til som Pontiac GRS av entusiaster, er høy ytelse biler i Pontiac flåte. Uavhengig av deres prestasjonsnivå, som hvilken som helst bil, Pontiac krever grunnleggen
Hvor å Endre Transmission Fluid i en S70

Hvor å Endre Transmission Fluid i en S70

Endre overføring væske i din Volvo S70 er lik endre motorolje og like viktig. Etter miles av service, liten metall, skitt og friksjon partikler begynner å blande seg med væsken og fungere som et slipemiddel mot interne komponenter, akselererende dele
Hvor å Endre Transmission Fluid Lett

Hvor å Endre Transmission Fluid Lett

Bil-produsenter anbefaler å endre overføring væske hver 30.000 miles. Girolje, over tid, blir forurenset med metall, friksjonsmateriale og andre partikler som kan skade deler inne i sendingen. Skifte olje i girkasse tar ca 60 til 90 minutter. Før du
Hvor å Endre Transmission Fluid i en 2005 Nissan Maxima

Hvor å Endre Transmission Fluid i en 2005 Nissan Maxima

2005 Nissan Maxima krever et avløp og fylle prosess for å endre overføring væske. Nissan krever også en spesiell type automatgir. Overføring væske sirkulerer gjennom overføring og holder tannhjul, lagre og tetninger smurt. Den holder også de bevegeli
Hvor å Endre Transmission Fluid i en Dodge Neon

Hvor å Endre Transmission Fluid i en Dodge Neon

Akkurat som du gjør med motorolje, må du endre overføring væske i din Dodge Neon med jevne mellomrom. Chrysler anbefaler å skifte fluid hver 24.000 miles eller to år, for å skylle ut partikler, for eksempel metall og friksjon materiale som akkumulere
Hvor å Endre Transmission Fluid for en Explorer

Hvor å Endre Transmission Fluid for en Explorer

Ford anbefaler å endre væske i Explorer overføring hver 90.000 miles - eller tidligere hvis oljen blir brent, misfarget eller fylt med metall, skitt eller rustpartikler. Endre overføring væske vil hindre tidlig slitasje av interne overføring deler og