2006 Chevy Avalanche A / C Sikring Location

2006 Chevy Avalanche A / C Sikring Location


Med hundrevis av føtter i ledninger, faren for en kort eller overbelastning i din Chevy Avalanche er en reell trussel. For å bekjempe denne trusselen, har Chevy innarbeidet en rekke sikringer i fire separate sikringen blokker. To av disse blokkene har air condition sikringer og to ikke. Disse sikringene er vurdert for spesielle strømstyrker. Hvis et kort skjer, vil en topp i ampere over vurdering føre til at metallet element inni sikringen å smelte og skape en åpen krets, og dermed fjerne strøm fra kort.

Instrumentpanel Fuse Block

Åpne førerdøren for å få tilgang til instrumentpanelet sikringsblokken. Det er bak opp-ned trapesformede deksel på venstre side av instrumentpanelet. Klimaanlegget og varmeapparat sikringen er i den andre raden fra toppen, tredje sikringen fra venstre. Det er en grønn, 30-amp sikring.

Underhood Fuse Block

Hvis Avalanche er utstyrt med klimaanlegg bak, det er en sikring for det i underhood sikringsblokken. Den underhood sikringsblokken ligger rett bak lastebilens batteri. Etter å ha fjernet dekselet vil du se to store, svarte releer ved siden av hverandre nær midten av boksen. Stafetten til høyre har to sikringer direkte til sin rett. Den nederste er den grønne, 30-amp sikring for den bakre klimaanlegget.