2005 Yamaha Bruin Specs

2005 Yamaha Bruin Specs


Yamaha Bruin er en robust ATV best egnet for bruk rundt en ranch eller verktøyet butikk. Det har evner til å hale små til middels belastning og kan manøvrere i områder der en full-size kjøretøy ikke kan. I 2005 ble det Bruin produsert i både en fire-wheel-drive og en to-wheel-drive modell.

dimensjoner

2005 Yamaha Bruin måler 78,1 inches i lengde, 42,7 inches i bredden og 44,1 inches i høyden med en setehøyde på 32,6 inches. Den har en akselavstand på 48,5 inches og en bakkeklaring på 9,7 inches. Den Bruin har en tørrvekt på 507 pounds med en 3,7-gallon drivstoff kapasitet. ATV har en foran og bak reoler lastekapasitet på 88 pounds og 176 pounds henholdsvis og kan taue opptil 1,102 pounds.

Motor

Yamaha Bruin drives av en firetakts, ensylindrede, luft- og oljekjølt, enkelt overliggende kamaksel motor. Motoren har et volum på 21,2 cubic inches og er drevet av bensin. Motoren har en Mikuni 33 mm BSR forgasseren og Yamaha Ultramatic V-belte overføring. Transmisjonen er trinnløs og har fremover, nøytral og revers evner. Motoren har en primær forhjulsdrivaksel.

chassis

Fronten Understellet på Bruin er en uavhengig dobbel A-arm med 6,3 inches av reiser og en fem-veis preload justering. Den bakre chassis er en svingarm med 7,1 inches av reiser og fem-veis preload justering. Bremsene foran er doble hydrauliske plater og bakbremsene er fullstendig forseglet trommer.