2005 Toyota Corolla EU Specs

2005 Toyota Corolla EU Specs


The 2005 Toyota Corolla CE gir sjåfører med en score på funksjoner som er utformet for å gi sikkerhet og bekvemmelighet. CE-versjonen av Corolla var den minst kostbare modellen av Corolla produsert i 2005 på en original MSRP på $ 13,780. Corolla CE med bare ett tilgjengelig motor, tilbyr noen valg for hvordan dens drivverket er konfigurert. Men gjør Corolla tilbyr et bredt utvalg av standard funksjoner utformet for å forbedre stabiliteten og kontrollen over sitt bæresystem.

Drive System

2005 Corolla CE bruker en in-line firesylindret 1,8 liters 16-ventilers motor. På det meste utgangseffekt, produserer denne motoren 130 hestekrefter ved 6000 rpm og 125 lb-ft av dreiemoment ved 4200 RPM. Standarden overføring brukes i Corolla CE er en 5-trinns manuell girkasse med overdrive. En valgfri 4-trinns automatgirkasse med overdrive er også tilgjengelig. Den Corolla CE bruker en forhjulsdrevet system med én av to aksel forholdstall avhengig av hvilken overførings den bruker. Den manuelle girkasse bruker en akselavstand er 3,94, mens den andre, mer drivstoffeffektive aksel ratio brukes med automatgir er 2.96.

Suspensjon og kontroll

2005 Corolla CE gir en rekke standard funksjoner utformet for å forbedre sin stabilitet og kjøreegenskaper. Foran og bak suspensjonen av Corolla er støttet av en kombinasjon av gass-trykk sjokk og spiralfjærer. Stabiliteten i dette systemet er forbedret i svinger med en front montert anti-roll bar og uavhengig strut fjæring og bakmontert semi-uavhengig torsjonsfjæring og anti-roll bar. Det gir også sjåfører med en hydraulisk, speed-sensing, servotannstang styring og valgfrie fire hjul anti-bremser med tre ABS kanaler. Den Corolla bremsesystemet bruker frontmonterte skivebremser og bakmonterte trommelbremser.

Sikkerhets egenskaper

2005 Corolla CE gir en rekke standard og valgfrie funksjoner utformet for å forbedre sikkerheten for førere og passasjerer. Noen av de valgfrie funksjoner som er tilgjengelige på Corolla inkluderer sidekollisjons og overhead første og andre seterad gardinkollisjonsputer. De foran kollisjonsputer som brukes på Corolla er standard utstyr for både passasjer- og førersiden. Side-effekt barer, bak barnesikring, kjørelys og strammere for forsetebelter er også standard utstyr på denne bilen.

Størrelse, kapasitet og drivstofføkonomi

Den Corolla CE har en akselavstand på 102,3 inches og måler 178,3 inches i lengde, 66,9 inches i bredden og 58,5 inches i høyden. Den har en minimum bakkeklaring på 5,7 inches og en svingradius på 17,1 fot. Den motoren er levert av en 13,2 gallon drivstoff tank og har en drivstoff virkningsgrad på 32 miles per gallon i byen og 41 mpg på motorveien. Det gir 90,3 kubikkfot passasjer plass og har 13,6 kubikkfot bagasjerommet plass.