2005 Suzuki 650 Savage Spesifikasjoner

2005 Suzuki 650 Savage Spesifikasjoner


Preget av sin smidighet og tidløse design, er 2005 Suzuki Boulevard S40 et nytt navn for Savage 650. Med massevis av lav-range og mellomtoner dreiemoment appell til cruiser aficionados og med sin relativt lav vekt, er det en ideell sykkel for nybegynnere. Kvikk og rask, og kombinerer det pulserende ytelse med lavt vedlikehold for en all-round morsom og funksjonell motorsykkel, treffende navnet for cruising nedover boulevard.

Motor, girkasse og chassis

Drevet av en 40-kubikk-tommers, eller 655,52 cc, fire-takter, luftkjølt ensylindret motor og høy masse veivaksel, Suzuki Boulevard S40 (Savage 650) produserer sterk lav og mellomtoner dreiemoment. Boring og slaglengde er 94,0 mm x 94,0 mm. De fem-trinns girkasse har et lite vedlikehold endelige belte-drivsystem for jevn utstyr drift.

Forstilling er levert av teleskop, spiralfjær og olje dempet gafler med en twin sjokk, fem-veis justerbar forspenning bakhjulsoppheng. Bremsene foran er enkelt hydraulisk skive med mekaniske trommel bak bremser.

Styling og Convenience

De klassiske linjene i Boulevard innlemme en tåre gass tank med en innfelt speedometer. En en-brikke sete aksenter stream-lined profil. Polert øvre gaffel brakett og felger gjenskape utseendet av større cruisere. Den brede 15-tommers bakhjul og smal 19-tommers forhjul fremheve cruiser tema.

Vekt og dimensjoner

På bare 352-lbs. tørr, Suzuki Boulevard S40 (Savage 650) er rask av linjen og perfekt for entry-level ryttere eller alle som liker å ha en lett-å-håndtak cruiser. Den lave setehøyde på 27,6-inches forbedrer balansen faktor for trygg håndtering ved lave hastigheter og en stabil highway tur. The Boulevard er 85,8 inches lang, 28,3-inches bred og 43,5-inches høy. Akselavstanden er 58,3-inches og bakkeklaring er 5,3-inches.