2005 Lincoln Town Car Colors

2005 Lincoln Town Car Colors


I flere tiår har den Lincoln Town Car vært populært i markedet for luksus sedan. På grunn av sitt rykte som en elegant, stilig kjøretøy, fargevalg for Lincoln Town Car er ofte gjenspeiler disse kvalitetene. Året 2005 var ikke noe unntak fra denne regelen.

svart klarlakk

Den sorte klarlakk skyggen er en av de få ikke-metalliske i 2005-serien. Den klarlakk gir en glatt og blank overflate, slik at den svarte ikke matt.

Cashmere klarlakk Tri-Coat

Lincolns Cashmere maling farge er en lett til middels røykfylt grå. Begrepet tri-coat betyr at tre lag med maling påføres: basecoat av farge, midcoat av ren farge og en klar topcoat.

Keramiske hvite Perlemors CC Metallic Tri-Coat

Denne fargen alternativet er en raffinert vri på den klassiske hvit maling jobb. Tri-coat maling gir en høy glans, mens gjennomskinnelig midcoat bidrar til å skape en perle-lignende glans. I motsetning til tradisjonelle hvite, er denne fargen litt mer dempet for å portrettere eleganse.

Charcoal Beige klarlakk Metallic

Dette er en optimal farge valg for de som er ute etter noe litt mer spennende i riket av grått. Med en metallisk glans lagt til kull nyanse, er sluttresultatet en populær bil farge noen ganger kategorisert som "Gunmetal".

Lys French Silk klarlakk Metallic

Lys French Silk er en svært blek skygge av lys brun. I tillegg til metallisk glans, fargen toppet med en klarlakk for å legge til en skinnende glans.

Lys Ice Blue klarlakk Metallic

Denne spesielle lyseblå er blandet med en blek sølv for å gi den "isete" finish for som det heter.

Lys Tundra klarlakk Metallic

Mens lyset isblå er blandet med en blek sølv, er lys tundraen en lysere blå nyanse som har en matt grå undertone. Det generelle utseendet er ikke sammenfiltret, men på grunn av tilsetningen av metall høydepunkter og den klare toppstrøk.

Norsea Blå klarlakk Metallic

Norsea er et metallisk medium blå. Det kan beskrives som ligner skifer blå i fargen, igjen pepped med metalltoner og skinnende topcoat.

Silver Birch klarlakk Metallic

Silver bjørk ikke er for lys eller lys. Det er en stillferdig, røykfylt sølv med metalliske undertoner.

Vibrant Hvit Klarlakk

Som med de fleste biler, levende hvite var en av de mest populære nyanser for 2005 Lincoln Town Car. Som navnet tilsier, er det en ren og lys nyanse av hvit som ikke er dempet med perle undertoner eller semi-ugjennomsiktig midcoats.