2005 Jeep Grand Cherokee Door Removal

Hvis døren på 2005 Jeep Grand Cherokee har påført fysisk eller rustskader og må skiftes, kan du fjerne det med en rask prosedyre. Dørene er montert på et todelt hengsel, slik at heller enn å unbolting hengselet fra kroppen eller døren og endring av justering av døren, kan man skille hengsel for å fjerne døren. Dette vil spare deg for mye tid og frustrasjon i det lange løp, og fungerer på enten foran eller bak dører.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på Grand Cherokee. Finn ledningsnettet tilkobling som går gjennom dørkarmen fra kroppen av Jeep. Koble den elektriske kontakten fra kroppen der den møter døren ved å trykke inn låsetappen på kontakten og trekke den rett bort fra døren.

2 Plasser en polstret gulv jack under midten av døren for å støtte vekten finn hengslene pinnene som går vertikalt gjennom sentrum av hengslene. På bunnen av hengselbolten, vil du finne en liten semi-sirkulære klipp. Lirk dette klippet av pinnen med en flat skrutrekker, men ikke miste det. Du trenger den for å montere hengslene.

3 Trykk hengselbolten ut av hengslene fra bunnen med en hammer og drift eller punch. Gjenta dette på den andre hengsel og være forberedt på at døren kan falle litt når det kommer løs. Disse dørene er veldig tung, så får en hjelper hvis du kan.

4 Trekke døren tilbake, separering av de to halvdelene av hengslene. Sett døren til side på et trygt sted slik at komponentene ikke blir skadet med det er av Jeep.