2005 Honda Civic Motorspesifikasjoner

Siden den først dukket opp i 1973, har Honda Civic vært en bestselger på grunn av sin høye drivstofføkonomi og pålitelighet, ifølge redaktørene på Edmunds.com. 2005 Honda Civic kom i seks modell stiler, DX, LX, EX, EX-L, GX og Si, samt en hybrid.

Motor

Alle modeller av 2005 Honda Civic, med unntak av Si, er utstyrt med en 1,8-liters firesylindret motor. Fem-trinns automatisk girkasse er standard på alle modeller, selv om automatisk er valgfritt.

Si leveres med en 2,0-liters firesylindret motor, med en eksklusiv manuell, sekstrinns girkasse.

Civic Hybrid har en 1,3-liters firesylindret motor og en elektrisk motor på 20 hestekrefter. Ekspertene på Cars.com si at hver modell, med unntak av Si, er rangert som en Ultra Low Emission Vehicle.

Drivstofføkonomi

Alle 2005 Civic modeller unntatt Hybrid har en drivstofføkonomi fra 22 til 39 miles per gallon, ifølge tall på Fuel.Economy.gov. Hybrid har et drivstofforbruk på 39 til 43 miles per gallon.

Makt

DX, LX, EX, EX-L modeller sette ut 140 hestekrefter, men GX er lavere på 113 hestekrefter. For en mer muskuløs ride, throttles Si ut 197 hestekrefter. Hybrid har en samlet effekt hestekrefter på 110.