2005 Chevrolet Impala Vedlikehold Bekymringer

2005 Chevy Impala har vedlikeholdsbehov som alle andre kjøretøy. De fleste kjøretøy problemer ser ut til å oppstå etter 60.000 miles kjøring. Disse vedlikeholdsproblemer vanligvis stammer fra fabrikken deler seg ut for tidlig, noe som nødvendig behovet for omfattende og kostbare reparasjoner på bilen. Før du kjøper en 2005 Chevy Impala, er det viktig å være oppmerksom på eventuelle problemer.

Motor

En vanlig vedlikehold problem at mange 2005 Chevy Impala eiere synes å møte er lokalisert i motoren. Mange av pakninger og tilkoblinger i motor Impala er kan lekke over tid. Det er ikke uvanlig for olje, kjølevæske eller vannlekkasjer å skje; disse kan dryppe på en varm motor når bilen er i gang, slik at motoren til å røyke og muligens overopphetes. Forbindelsen fra tennpluggene til tennspolen kan også korrodere, krever erstatning av begge disse delene. To andre problemområder i motoren er masseluftstrømmen sensoren og veivakselen posisjonssensor. Disse delene kan mislykkes, forårsaker bilen til stall, feiltenning eller nekte å starte.

olje~~POS=TRUNC

Det er også noen vedlikeholdsproblemer som 2005 Chevy Impala eiere har notert i oljesystemet. Pakninger og forbindelser som fører til de øvrige deler av bilen, og motoren kan korrodere og lekke, som krever utskifting av forbindelser og linjer. Noen av de forbindelser og pakninger som ikke er dyrt og vanskelig å erstatte, slik at bilen kan være ute av drift i flere dager om gangen.

Air System

Andre vedlikeholdsproblemer med 2005 Chevy Impala ligger i luften systemet på bilen, både oppvarming og kjøling. Manifolden inntak pakning kan lekke, søle kjølevæske under panseret og potensielt på bakken. Denne pakningen er ganske dyrt å erstatte. Klimaanlegget kan også blåse kald luft når varmeapparatet er på, som er et annet tegn på lekker kjølevæske.

Lights

Et annet vedlikehold problemet at en 2005 Chevy Impala kan stå overfor er frontlykter og deres elektriske systemet. Av og til kan frontlysene flimrer eller gå av og på tilfeldig. Dette innebærer behov for en ny multi-funksjons-bryter for styring av frontlykter. Andre shorts i elektriske linjer kan også føre til frontlys problemer med Impala.