Slik feilsøker en Panasonic DVD-RV31

Slik feilsøker en Panasonic DVD-RV31


Panasonic er et velkjent og respektert navn i forbrukerelektronikk. Panasonic DVD-RV31 er en DVD-spiller som har en avansert virtuell surround sound system, en kino modus og dialog forsterker. Det har også en front-panel shuttle dial for rask skanning og slow motion operasjoner og en disk stabilisator funksjon for å lese litt vridd disker. Selv med alle disse funksjonene, de fleste problemer er enkle reparasjoner. Det kan være så enkelt som en løs tilkobling eller sette inn disken på feil måte. Før du tar DVD-spilleren i for en tjeneste, kan du feilsøke noen enkle trinn på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Sjekk at strømkabelen er satt ordentlig inn i stikkontakten. Slå på DVD-spilleren. Enheten vil automatisk bytte til standby-modus etter ca 30 minutter.

2 Tilbake DVD-spilleren dersom enheten ikke reagerer når knappene er trykket inn. Trykk på "POWER" for å slå enheten i standby-modus, og slå den på igjen. Hvis dette ikke fungerer, trykk på "POWER" knappen for å sette enheten i standby-modus, koble fra strømledningen og koble den til igjen.

3 Kontroller at DVD er i enheten med etiketten vendt oppover hvis spilleren ikke vil spille selv når "PLAY" knappen trykkes. Det kan også være at kondens har dannet inne i enheten. Slå av enheten og lar 1 eller 2 timer å passere for kondens tørke. Dette kan noen ganger oppstå etter en plutselig endring i temperatur.

4 Sjekk at alle lydkablene er koblet riktig hvis det er ingen lyd eller forvrengt lyd. Gå til Audio menyen i "ACTION" skjerm hvis du har koblet DVD til en forsterker via AUDIO OUT terminalene. Endre "Speaker Setting" for høyttalerne. Velg "Ja" for alle høyttalerne du har koblet. Slå "Advanced Surround Sound" av hvis du bruker tre eller flere høyttalere.

5 Endre "TV Aspect" ved å gå til Video-menyen i ACTION skjermen hvis sidene av bildet er avskåret av svarte band. Båndene kan også vises på toppen og bunnen av skjermen. Kontroller at enheten er koblet direkte til TV-en og ikke gjennom en videospiller.

Hint

  • Slå av enheten hvis ubrukt over en lengre periode.
  • La det være minst 4 inches av plass bak baksiden av enheten for ventilasjon.