2004 Kia ​​Optima Tail Light Bulb Informasjon om erstatning

2004 Kia ​​Optima Tail Light Bulb Informasjon om erstatning


Kia Optima har blitt kalt et rimeligere alternativ til en Honda. Når stilig sedan debuterte i 2001, det vises høyere kvalitet enn tidligere Kia-modeller. Påfølgende år med Optimas fulgte snart etter, og eierne fant dem vanligvis lett å gjøre reparasjoner på, inkludert å være i stand til å endre sine egne front- og baklys. Mange alternativer finnes nå for eiere som ønsker å tilpasse utseendet og stilen deres Optima lysene, inkludert 2004 modell.

Kjenn din modell

Det finnes to versjoner av 2004 Optima - LX og EX - med 4- og 6-sylindrede motorer er tilgjengelige for hver versjon. Baklysene på Kia Optima er identiske for LX og EX. Det er tre stykker i hver enhet: et hoved baklys linseenhet på passasjer eller sjåfør side; og to mindre pærer, tilgjengelig på kvart-panel montert side eller lokk panel siden.

Shoppe

Den vanligste måten å finne erstatning Optima baklys pærer på en online eller murstein og mørtel forhandler er å kjøpe en hel baklys forsamlingen pakken. Den opprinnelige utstyrsenhet, som inkluderer pærene og hovedlinsen, er generelt lettere å erstatte enn å måtte åpne kabinettet for å fjerne og erstatte individuelle pærer. Å få fett eller olje på en lyspære kan resultere i skade som det varmer.

Pris

Den gjennomsnittlige prisen for en ny monteringsenhet for en 2004 Optima baklysene er rundt $ 100 (som i 2010), og en brukt en kan kjøre rundt $ 70. Du kan også finne individuelle vanlig pærer som starter på $ 2 til $ 3 per stykk. Enkelte butikker selger både førersiden og passasjer sidelys sammen; andre selger dem enkeltvis.

standard farger

Baklys pære farger for en 2004 Optima kan finnes i hovedsak gult og hvitt. Du kan også finne spesielle deksler for de Optima baklys pærer som gir en lys lilla glød. Disse dekker, laget av et firma som heter Mr. Gasket, er ikke street legal, men designet for utstillings biler eller racerbiler. De koster rundt $ 3 for en pære dekke.

Vis It Off

Racing / vis fans også er å finne nye varianter av baklys pærer å tilpasse sine Optimas, inkludert forskjellige farger som lilla, rød eller grønn. Vokser i popularitet er spesialitet LED pære, som er klart farget, men inneholder flere små, lavspente lys som blinker hver gang du bremser. Prisen stiger for spesielle farger, vanligvis rundt $ 15 til $ 20 per stykk.

lysstyrke

Flere lysstyrke alternativer er tilgjengelige for dine baklykter. Det er vanlige glødepærer, som vanligvis bruker 25 til 277 watt i en LX for rav og 5 til 10 watt for klart; det finnes også lysere halogenpærer, som hevder å bruke halvparten så mye energi og varer dobbelt så lenge. Noen tilpasset bil steder tilbyr kits for å gjøre de Optima lys enda lysere, men disse er mer rettet til frontlyktene.