2004 Dodge 1500 Quad Cab Specs

Dodge Ram er en full-size pickup lastebil produsert av Dodge. Dodge Ram tilgjengelig siden 1981, er tilgjengelig i mange forskjellige karosserivarianter. 2004 Dodge 1500 Quad Cab er en fire-dørs lastebil som er en del av Ram-serien. Se i spesifikasjonene for å lære mer om Ram motorytelse, sikkerhetsfunksjoner og håndtering.

Motor og girkasse

2004 Dodge Ram 1500 Quad Cab er utstyrt med en 3,7-liter, V6-motor. Motoren produserer 215 hestekrefter ved 5200 rpm og 235 lb-ft av dreiemoment ved 4000 rpm. Quad Cab har en fem-trinns manuell girkasse med overdrive, med mulighet for å oppgradere til en fem-trinns automatisk girkasse med overdrive. The Ram har en maksimal slepekapasitet på 8.350 lbs og en maksimal nyttelast på 1550 lbs. Lastebilen bruker vanlig blyfri bensin.

Håndtering og drivstofføkonomi

Dodge Ram 1500 er drivstofftanken har en kapasitet på 26 liter. Ifølge beregninger gjort av US Environmental Protection Agency, har Ram en drivstofføkonomi av 14 miles per gallon i byen og 19 miles per gallon på motorveien. Lastebilen bruker en front uavhengig fjæring med stabilisator bar, samt en solid live-aksel bakhjulsoppheng. Forhjulene er utstyrt med front ventilerte skivebremser, mens bakhjulene er utstyrt med skivebremser. The Ram har også et bakhjul anti-bremsesystem med elektronisk bremsekraftfordeling.

Sikkerhets egenskaper

Sikkerhetsutstyret på Dodge Ram inkluderer barnesikkerhetslåser og strøm dører og vinduer. Kollisjonsputer distribuere på fører og passasjersiden. Intermitterende vindusviskerne og manuelle utvendige vinduer ytterligere forbedre kjøreopplevelsen.

Tilleggsfunksjoner

Dodge Ram 1500 Quad Cab har en kapasitet på opp til seks personer. Interne funksjoner på Ram inkluderer en AM / FM-radio med kassettspiller og CD-avspilling, klimaanlegg, midtkonsollen foran med oppbevaringsplass, og en turteller. Eksterne funksjoner på Quad Cab inkluderer krom grill og støtfangere, en fleetside seng, og 17-tommers stålfelger med helårsdekk.