2004 Cadillac DTS Spesifikasjoner

2004 Cadillac DTS Spesifikasjoner


Cadillac har vært et navn synonymt med luksus biler helt siden denne linjen ble lansert i 1902. 2004 Cadillac DTS innehar en særegen plass i historien som det var den bilen som brukes i åpningen parade for president George W. Bush. Det er den tradisjonelle stor bil, med en jevn og behagelig tur med masse kraft, god håndtering og presis engineering.

Motor og ytelse

2004 Cadillac DTS sedan har en dobbel overliggende kamaksler, V-8 motor med fire ventiler per sylinder og en flerpunkts bensininnsprøytning. Den 4,6-liters motoren leverer 300 hestekrefter ved 6000 rpm og 295 fot-pounds av dreiemoment ved 4400 rpm. Drivstoffeffektivitet kjører på 18 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. Drivstofftanken rommer 18 liter blyfri bensin.

interiør Spesifikasjoner

The Cadillac DTS har cruise control, air conditioning og klimaanlegg og bakre kontroll, og en kjørecomputer å overvåke gjennomsnittlig hastighet, gjenværende kjørelengde basert på dagens drivstoffnivå og gjennomsnittlig drivstofforbruk. Forse bøtte seter er oppvarmet og justerbar i høyde, tilt og lumbar komfort. Et on-board Internett-tilkobling er tilgjengelig med taleaktiverende telefon og e-postsystemet. En Bose lydanlegg med AM / FM-radio og CD / kassettspiller leverer lyd gjennom åtte høyttalere.

dimensjoner

2004 Cadillac DTS tilbyr fører og forsetepassasjer 39,1 inches av headroom, 56,4 inches av hip rommet og 42,4 inches med benplass. Passasjerene i baksetet har 38,4 inches av headroom og 43,2 inches med benplass. Den samlede indre volum er 115,3 kubikkfot. 2004 DTS har utvendige dimensjoner på 207,2 inches i lengde, 74,5 tommer i bredden, 56,7 inches i høyden og en svingradius på 41,4 fot.

Sikkerhet

Kollisjonsputer er montert for fører og forsetepassasjer. Strømjusterbare hodestøtter er gitt i både foran og bak. Sikkerhetsbelter innlemme strammere og er justerbar i høyde i en tre-punkts hjul system. Dette Cadillac har også fire hjul ABS-bremser og elektronisk antispinn med stabilitetskontroll og automatisk bak-fjæring utjevning. 2004 DTS sedan gode resultater i kollisjonstester, med en samlet vurdering av fire fem stjerner for front- og sidekollisjoner som involverer både foran og bak passasjerene.