DIY Dash Restaurering

DIY Dash Restaurering


Hver gang du kommer inn i bilen, er det dash det du ser mest. Hvis dashbordet er sprukket eller falmet, må du se på det på en daglig basis. Siden dash er utsatt for ekstreme temperaturer og er i direkte sollys for det meste av dagen, er den utsatt for å bli falmet og få hårfine sprekker. Kjører nedover veien kan forårsake vibrasjoner som gjør sprekkene blir større. Gjenopprett dash for å holde den fra å bli verre, og for å gjøre det ser bra igjen.

Bruksanvisning

1 Sand eventuelle sprekker med 220-sandpapir. Sand langs kantene av sprekken for å jevne den og fjerne eventuelle grove kanter. Bruk 800-sandpapir til sand rundt sprekken. Hvis streken er falmet, sand hele strek med 800-sandpapir. Dette jevner ut overflaten og gjør den nye malingen til å feste seg bedre. Uten sliping overflaten før maling, vil malingen etter hvert flasse og flasse av.

2 Påfør dash filler med en plast nal til sprekken. Påfør et tykt lag med filler, slik at det fyller sprekk og står over dashbordet overflaten. Vent 30 minutter for sparkelen tørke, og bruker 220-sandpapir til sand det ned til den er glatt med overflaten på dashbordet, men sprekken er ikke lenger synlig. Sand over området igjen med 800-sandpapir. Tørk av dashbordet med silikon vask og et håndkle til å rengjøre noen slipestøv og for å forberede overflaten for maling.

3 Bruk maskeringstape og papir for å dekke frontruten og andre overflater som ikke trenger maling. Spray et moderat lag med plast sealer spray over alle reparert sprekker som har filler.

4 Spray et moderat lag med tekstur pelsen spray over alle områder med filler. Bruk en korn pad som et stempel og trykk den ned på den våte overflaten av tekstur pelsen spray. Løft korn pad rett opp slik at mønsteret ikke er messed up. Vent 30 minutter for området tørke.

5 Spray to til tre tynne lag med maling over dashbordet, holde strøk tynne for å unngå eventuelle går. Hold sprøyte kan seks til åtte inches fra overflaten og vente fem minutter mellom hvert strøk. Vent fire timer før håndtering dashbordet.

Hint

  • Ikke sand eller spray noen form for selfangere eller maling inne et lukket område uten tilstrekkelig ventilasjon. Åpne alle dørene på bilen slik at du ikke puster inn skadelige gasser.