Hvor å Endre Transmission Fluid i en 1991 Honda Civic Wagon

I 1975, to år etter at Civic første utgivelsen, lanserte Honda en stasjonsvogn-versjonen av den kompakte bilen. Honda Civic stasjonsvogn forble en del av besetningen gjennom 1991 årsmodell, som Honda eliminert den i 1992. 1991 Civic stasjonsvogn kom i enten to- eller firehjulstrekk. Det kom også utstyrt med en automatisk eller manuell girkasse. Honda anbefales å endre væske i begge sendingene hver 30.000 miles for å holde Civic kjører godt.

Bruksanvisning

Skifte girolje i Automatgir

1 Kjør Civic til den når driftstemperatur. Dette gjør det mulig for væsken å renne mer effektivt.

2 Løft forsiden av Civic vogn med et gulv jack og posisjon bukker under Civic underramme. Senk Civic på bukker.

3 Krype under Civic på siden overføringen er på. Finn tappepluggen i bunnen av overføringen og plassere et avløp fat under tappepluggen. Fjern dreneringspluggen med en skralle og socket, og kast den gamle tappepluggen vaskemaskin.

4 Rengjør dreneringspluggen med en ren, lofri klut og installere en ny vaskemaskin på bunnpluggen. Når oljen stopper drenering fra overføringen, installere dreneringspluggen og trekk den til 29 fot-pounds med en toque skiftenøkkel og kontakten.

5 Hev Civic av bukker ved hjelp av en etasje jack og fjern bukker. Senk bilen til bakken.

6 Ta ut peilepinnen fra girkasse og sette inn en trakt inn peilepinnen røret. Legg 2.4 liter Dexron-III i front-wheel-drive Civic og 3,5 liter Dexron-III væske i fire-wheel-drive samfunnskunnskap. Tørk av peilepinnen av og sett den i overføringen.

7 Start Civic og la den nå driftstemperatur og slå av motoren. Trekk overføring peilepinnen fra transmisjon og kontroller at væskenivået er mellom de øvre og nedre merkene på peilepinnen. Tilsett mer Dexron-III væske etter behov.

Skifte girolje på manuell girkasse

8 Løft forsiden av Civic med et gulv jack og sted bukker under Civic underramme. Senk Civic på bukker.

9 Krype under Civic på siden overføringen er på. Finn de to plugger - tappepluggene på bunnen og påfyllingspluggen er den øvre plugg - på siden av overføring og plassere et avløp fat under tappepluggen. Fjern påfyllings og renne plugger med en skralle og socket, og kast de gamle avløps plug skiver.

10 La all gammel væske til å renne i avløpet pannen. Rengjør begge pluggene med en ren, lofri klut og installere en ny skive på begge pluggene. Når væsken stopper drenering, installere dreneringspluggen og trekk den til 33 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

11 Sett inn en trakt med en fleksibel hals inn i påfyllingshullet og hell i 1,9 liter 10W-30 eller 10W-40 motorolje i front-wheel-drive Civic og 2,4 liter 10W-30 eller 10W-40 motorolje i fire trille-stasjonen Civic.

12 Sett fingeren inn i påfyllingshullet, og kontrollere at nivået er på bunnen av hullet - dette er riktig nivå. Hvis nivået er riktig, installerer påfyllingspluggen og trekk den til 33 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

1. 3 Hev Civic av bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk Civic til bakken.