2004 Acura 3.2 Tl Typer

TL er en fire-dørs sedan fra Acura. Introdusert i 1996, ble TL redesignet for 1999 årsmodell og igjen i 2004. 2004 Acura TL er godt utstyrt, selv som en grunnmodell. Hver TL har en V-6 motor tilpasset enten en automatisk eller manuell girkasse. En fabrikk-innstilt variant av TL er også tilgjengelig.

Base Model TL

Hver TL, inkludert basismodellen kommer med en 3,2-liters V-6 motor som produserer 270 hestekrefter ved 6200 rpm og 238 pund-fot dreiemoment ved 5000 rpm. Motoren kombinert med en femtrinns automatgirkasse er standard utstyr, og en seks-trinns manuell girkasse er også tilgjengelig. Med manuell girkasse, kan TL også bestilles med sommer ytelse dekk. Den forhjulsdrevne TL kommer med en differensialsperre, fire hjul uavhengig fjæring og fire hjul ABS som standardutstyr.

TL Med Navi

2004 Acura TL navigasjon pakken legger til en touch-skjerm, som gir kontroller for radio og navigasjonssystemet. Voice-aktivert kommandoer og en håndfri telefon er også inkludert. Navigasjons modellene er tilgjengelig med enten automatisk eller manuell girkasse. Som med base modell, sommer ytelse dekk var et alternativ med manuell girkasse.

TL A-SPEC

I løpet av 2004 årsmodell, tilbød Acura en fabrikk installert ytelse pakke kalt A-SPEC. A-SPEC pakken er tilgjengelig på flere modeller, blant TL. Utsiden av TL A-SPEC omfatter et komplett bodykit, som består av en revidert front air dam, hake spoiler, sideskjørt og en liten koffert-lokk spoiler eller bakvingen. The body kit, testet i en vindtunnel, viste seg å gi TL med mer downforce. I tillegg til mer aggressiv styling, har utvendig A-SPEC emblemer.

TL store ytelsesforbedringer var i sin suspensjon. TL A-SPEC suspensjon ble innstilt av samme ingeniøren ansvarlig for den eksotiske Acura NSX sportsbil, Makoto Tamamura. I tillegg til den forbedrede suspensjon, har A-SPEC TL 18-tommers hjul med Yokohama AVS ES100 dekk.