Hvordan Pakk Har hjullagrene på My Boat Trailer?

Hvordan Pakk Har hjullagrene på My Boat Trailer?


Riktig pakking hjullager på båthenger hjul sikrer ikke bare riktig smøring men holder vannet ute når hjulene er neddykket på rampen. Du må sørge for at fett sel og hjulkapsler er helt vanntett også.

Hjullagre

De fleste båthenger hjullagre er to motstridende koniske rullelagre, en på innsiden av hjulet og en på utsiden, i likhet med en bil. Båthenger lagrene krever en helt annen type fett som kan holde spormengder av vann fra å angripe lagrene. Dette fungerer bare opp til et visst punkt. Dersom fettet blir mettet, kan vannet likevel finne en måte i og forårsake skade.

Hub Kits

Huber varme opp som de ruller, og skaper en liten trykk i huset. Når lagrene er neddykket under utskytingen, de avkjøles, og det innvendige trykk går negativ. Dette trekker vann inn i navet, og tetningen er kompromittert. Løsningen er å bruke trykk hub kits som har doble tetninger og en trykkvedlikehold hub innsats. Legge hub kits gjør ompakking unødvendig; fordi navene kan holdes under trykk og vann-fri.

fjerning Prosedyre

Blokker motsatt hjulet. Jekk opp tilhengeren med et gulv jack under akselen og sett sikkerhets stands. Lirk av fett hetten og ta ut splinten. Skru av hjulmutteren. Den ytre lagerholder skal gli ut. Fjern den og trekk deretter hjulet av. Lå hjulet indre forsiden ned på ren avis. Med en runde bar og en klubbe, trykker du ut den bakre lageret og fett tetningen på avisen. Plukk opp hjulet, og den indre lager og gamle segl er på avisen. Rengjør gammelt fett fra begge peiling bur, spindel, og innsiden av hjulnavet først med tørkepapir, deretter med løsemidler og gamle filler. Tørk skinnende rent med rene filler. Kontroller lagrene og løp for skader.

ompakking

Med rene hender, trykk gobs av marine lagerfett inn i rullelagre før de er fylt. Plasser den nye pakningen vendt og O-ringen på spindelen. Sett en liberal belegg av fett på løpene og spindel. Snurr hjulet opp ned og plassere den indre lager i sin rase nøye. Plasser den nye pakningen i sin boring og banke forsiktig på plass med et stykke tre flate mot tetningen. Kontroller at forseglingen går i rett. Sett hjulet på sin spindel, erstatte skive og mutter. Stram mutteren mens du dreier rattet. Tilbake av mutteren bare litt mens du dreier rattet. Sett inn en ny låsesplint, bøye det ene beinet litt og kuttet det kort. Trykk på en ny trykk hub. Med en håndfettpumpe, klem samme type fett i navet til innsiden av navet bare begynner å flytte ut. Trykk på plastlokket. Senk trailer og gjenta prosessen for de andre hjulene.

På Ramp

Rett før du starter båten, smøre hub beslag inntil de bare begynne å bevege seg, og erstatte støvlene. Dette pressurizes huber, som holder vannet ute.