2003 Yamaha 450 Kodiak Specs

The 2003 Yamaha 450 Kodiak er en amerikansk-laget firehjulstrekk all-terrain vehicle. Det er bygget for off-roading og er populær blant jegere og eventyrlystne. Kodiak kommer med en innebygd bagasjehylle, noe som gjør den i stand til å hale last, enten det er utstyr for camping eller en jeger skuddpremie.

Motor, girkasse, bremser og Speed

450 Kodiak er utstyrt med en 421-cc, fire-takter, væskekjølt motor, som er i stand til å slepe 1,102 pounds. Den har en elektrisk start i tillegg til et hjelpetrekkstarteren. Kodiak er utstyrt med en fire-trinns automatisk Ultramatic transmisjon og trykknapp firehjulstrekk. Kodiak har en toppfart på 52 miles per time. Hydrauliske skivebremser foran og bak gir stoppekraft.

Pris

Grunnmodellen kom med en produsent veiledende pris på $ 6199. Den Realtree Hardwoods Hunter Edition har en veiledende pris på $ 6499.

Målinger

Kodiak har en 9,7-tommers bakkeklaring. Kodiak har en akselavstand på 48,5 inches og en setehøyde på 32,6 inches. Den lave setehøyden øker håndtering evne ved å holde tyngdepunktet på bilen lav og nær bakken. Kodiak veier inn på 551 pounds og kan bære 264 pounds mellom den fremre og bakre bagasjehyller. En 4-liters tank er standard.

dekk

Kodiak leveres med to forskjellige størrelse dekk. Fronten har 8-tommers brede dekk mens den bakre har 10-tommers brede dekk. Smalere dekk i fronten gir større svingegenskaper, mens bredere dekk på baksiden gir større trekkraft.