2003 Nissan Xterra Spesifikasjoner

2003 Nissan Xterra Spesifikasjoner


Nissan Xterra er en sport-utility vehicle opprinnelig introdusert til USA i 1999 som en SUV versjon av allerede eksisterende Nissan Frontier pickup lastebil. I 2003 mottok Xterra en 10 hestekrefter økning over tidligere års modeller, og bringer sin samlede kraftproduksjon til 180 hestekrefter. Den 2003-versjonen var den andre generasjonen av Xterra, og hadde en nydesignet midtkonsoll og dashbord og også tilbudt en kompressormotor som et alternativ. Fire modeller av 2003 Xterra var tilgjengelige: XE firehjulstrekk og to-hjulstrekk, SE firehjulstrekk modellen og SE supercharged firehjulstrekk modell.

motor~~POS=TRUNC

Både Xterra XE og SE har samme 3,3-liters, sekssylindret motor som utganger totalt 180 hestekrefter og 202 pund-fot dreiemoment. I tillegg kan kjøpere av XE kjøpe en 2,4-liters firesylindret, 143-hestekrefter motor som bringer prisen på Xterra litt ned. Den kompressor Xterra SE har den samme motor som den XE og basen SE, men genererer 210 hestekrefter og 246 pund-fot dreiemoment på grunn av tilsetningen av supercharger. Den sekssylindrede motoren har en boring på 3,6 inches og en slaglengde på 3,27 inches, sammen med en 8,9-til-1 komprimering. Det oppnår en drivstofføkonomi på 16 miles per gallon byen og 20 miles per gallon motorveien.

utvendig Spesifikasjoner

Den rufsete og utformet Xterra har en total egenvekt på ca 4200 pounds, som så vidt vil variere avhengig av hva fabrikken utstyr er på Xterra og hva motor og girkasse kombinasjon er installert. Inkludert med Xterra er takstativet på toppen, samt en svingende bakre dør til rette last haling. SUV har en total lengde på 178 inches og akselavstand som måler ut på 104,3 inches. Dens totale høyde er 73,8 inches, og det gir en total bakkeklaring på 9,9 inches.

interiør Spesifikasjoner

Interiøret i Xterra tilbyr sitteplasser for opp til fem personer, inkludert sjåføren. Passasjerer i front får 38,6 inches av headroom og 41,4 inches med benplass, mens baksetepassasjerene får 37,8 inches av headroom og 32,8 inches med benplass. Standard innvendig utstyr på tvers av alle modeller av Xterra inkluderer klimaanlegg, elektriske vinduer, CD-spiller, ABS-bremser, og fører og passasjer sidekollisjonsputer.