2003 Ford Taurus forsterker Installasjon

Den 2003 Ford Taurus er utstyrt med en AM / FM stereo og innebygd single-platers CD-spiller. Fabrikken stereo er spesielt tilpasset for å gi tilstrekkelig strøm til lager høyttalerne i Tyren. Hvis du ønsker å presse fabrikken høyttalere til sine grenser, eller hvis du har installert ettermarkedet høyttalere, kan du legge bass og klarhet til lydanlegget ved å legge til ettermarkedet forsterkere. Du kan velge å ha den nye forsterkeren installeres av en bilstereo tekniker, eller du kan gjøre jobben selv og spare kostnadene av arbeidskraft.

Bruksanvisning

1 Trekk hetten utløserspaken plassert på førersiden av Taurus, under dashbordet. Flytt til fronten på bilen og heve panseret. Løsne boltene som fester hver av de to batteriledningene til de respektive batteripolene. Løft den negative batterikabelen fra batteriet og sett det til side. Løft den positive batterikabelen fra den positive polen. Plasser ringen terminalen fra forsterkeren ledningene kit rundt den positive batteriet innlegget. Plasser den positive batterikabelklemmen på koblings, over ringen terminal.

2 Sett strømkabelen fra forsterkeren ledningene kit inn i ringen terminalen. Fjern sikringen fra sporet på ring terminal, og oppbevar den for fremtidig utskifting.

3 Mat strømkabelen gjennom åpningen i brannmuren og inn på innsiden av Fords passasjerkabinen. Kabelen vil dukke opp i førersiden fotbrønnen av Taurus. Flytte til interiøret i bilen.

4 Fjern Taurus lager stereo. Plasser fjerning nøklene Ford DIN inn i hullene på hver side av lager radio ansikt. Trekker den ut verktøyene mens skyve stereo fra bilens dashbord stereo dock. Koble stereo ledninger fra baksiden av radioen. La antennekabelen er koblet til baksiden av enheten.

5 Plugg de to hvite plastledningskontakter i ledningsnettet adapter fører. Plugg ledningsnettet kontaktene til de tilsvarende uttak på baksiden av stereo dekk.

6 Koble patch kabelkontakter til de tilgjengelige bly kontaktene på ledningsnettet adapter. Route de patch kabler gjennom baksiden av Taurus stereo dock og ned til gulvet i bilen. Skyv stereo tilbake inn i dashbordet dock til den låses på plass. Slipp spenning på Ford DIN verktøy og fjerne dem fra åpningene på stereo ansikt.

7 Kjør strømkabelen og patchkabler ned hver sin side av Ford til bagasjerommet i bagasjerommet. Strømkabelen vil føre til forstyrrelser hvis rutet sammen med patchkabler som bærer signalet til hovedenheten.

8 Plasser forsterkeren i bagasjerommet. Koble patch-kabler til uttak på forsterkeren merket for signal og slå på ledninger. Steder for uttak vil variere --- ta kontakt med forsterker håndboken for riktige tilkoblings steder. Plugg strømkabelen fører til strøminngangen på forsterkeren.

9 Koble høyttalerkablene til forsterkeren og legg dem til høyttalerne du ønsker å forsterke. Fjern dekselet fra de bakre dekk høyttalere med en flat skrutrekker. Fjern skruene rundt høyttaleren med en Phillips-skrutrekker. Koble høyttaler ledningene fra baksiden av høyttaleren og koble høyttalerkabelen fra den nye forsterkeren. Sett på høyttaler på fjellet og skru til skruene. Sett dekselet over høyttaleren, og trykk godt å knipse det tilbake på plass. Gå tilbake til Fords batteri.

10 Plasser den negative batterikabelklemmen på den negative batteripolen. Stram bolten på klemmen med en skiftenøkkel. Sett sikringen i sikringssporet på ring terminal og lukk Taurus 'hood.