2003 Dodge Dakota Pakker og alternativer

Den 2003 Dodge Dakota tilbyr flere ulike pakker som kan legges på lastebilen og mange ulike alternativer å velge fra, for eksempel farger. Dakota er en mid-size lastebil som først ble introdusert i 1986. Dakota er den første mid-size lastebil som noensinne tilbudt en V8-motor alternativ.

standard~~POS=TRUNC

Den 2003 Dodge Dakota leveres med flere standard funksjoner inkludert. Lastebilen leveres med en 3,9-liters V6-motor og femtrinns manuell girkasse. Dekkene har 16-tommers stålfelger. Lastebilen leveres som standard med klut sitteplasser, front-midtkonsoll med lagring, AM / FM / kassett lydsystem og vinyl gulvbelegg.

farge~~POS=TRUNC

Den 2003 Dodge Dakota kommer i mange forskjellige farger. Du kan velge mellom Atlantic Blue Pearlcoat, Bright Silver Metallic klarlakk, Mørk Garnet Red Pearlcoat, Graphite Metallic klarlakk, Patriot Blå Pearlcoat, Black klarlakk, Bright White klarlakk, Flame Red klarlakk, lys Almond Pearl Metallic klarlakk eller Timber Grønn Pearlcoat. Interiøret farge er taupe.

performance Options

Den 2003 Dodge Dakota leveres som standard med en 3,9 liters V6-motor. Det finnes noen alternativer tilgjengelig så langt som ytelsen går. På Sport og SLT-modeller, er en valgfri 4,7 liters V8-motor tilgjengelig. På R / T, kan du velge en 5,9 liters V8-motor. Den 3,9 liters V6 og 4,7 liters V8-motorer leveres med en femtrinns manuell girkasse. V6 har en opsjon på en fire-trinns automatisk girkasse og er standard på 5,9 liter V8.

utseende alternativer

Den 2003 Dodge Dakota tilbyr et alternativ for 16-tommers lettmetallfelger. Du kan også legge til en myk tonneau cover alternativet. Du har muligheten til å handle ut standard AM / FM / kassett lydsystem for en AM / FM / CD lydsystem. Du kan også handle i delingen benk sitteplasser i fronten på lastebilen for bøtte seter.

Kropps Styles / Trim alternativer

2003 Dodge Dakota er tilgjengelig i tre forskjellige karosserivarianter. Lastebilen er tilgjengelig i vanlig drosje, utvidet cab og mannskap cab. Lastebilen er tilgjengelig i to- og firehjulsdrevne versjoner. Det er sju modellvarianter tilbys på Dodge Dakota. Trim alternativene inkluderer base, SXT, Sport, Sport Plus, SLT, SLT Plus og R / T. Noen av de inkluderte funksjonene i Plus-modellene er elektriske vinduer og låser, lettmetallfelger, nøkkelfri adgang og hjul flares.