Toyota 4 Runner Bumper Removal

Toyota 4 Runner Bumper Removal


Du må kanskje fjerne 4Runner støtfanger for vedlikehold, reparasjoner eller utskiftninger, eller for å installere en ettermarkedet oppgradering. Den nøyaktige fremgangsmåten for å fjerne støtfangeren kan variere fra år til år, så du bør sjekke med brukerhåndboken før du tar din støtfanger.

Fremre støtfanger

Den fremre støtfanger av Toyota 4Runner er holdt av seks bolter. Det er to på brakettene på rammen på hver side og en ved hvert hjul også. Du bør løsne alle disse boltene. Deretter kobler ledningene kjører til kjørelysene, hvis 4Runner er utstyrt med dem. Fjern alle seks boltene som holder fangeren på kroppen av bilen. Trekk støtfanger ut og bort fra bilen. Du må kanskje noen til å hjelpe deg med dette, som støtfangeren er tung.

tilbake Bumper

Den 4Runner bakre støtfanger er kroppen montert. Du trenger vanligvis ikke å fjerne den bakre støtfangeren i det hele tatt hvis du installerer en heis kit. Løsne boltene på bakre støtfanger forsterkning for å fjerne kropps mounts. Løsne de fire festene på heisen side, deretter løsne festene på høyre side. European Corvette anbefaler arbeider side til side på denne måten når du fjerner kroppen mounts som de på bakre støtfanger av 4Runner. Arbeider side til side sikrer en side av støtfangeren ikke faller av mens den andre siden er fremdeles er festet til karosseriet.