2002 Jeep Grand Cherokee Dashboard Removal

2002 Jeep Grand Cherokee Dashboard Removal


Skifte visse komponenter i en 2002 Jeep Grand Cherokee, slik som varmeapparatet kjerne eller klimaanlegg fordamperen, krever fullstendig fjerning av dashbordet. Minst to personer jobb, kan den tidkrevende prosessen med å fjerne Grand Cherokee dashbord være både vanskelig å oppnå og farlig. Kun profesjonelle mekanikere eller enkeltpersoner virkelig opplevd i hjemmet reparasjon av kjøretøy bør forsøke å fjerne dashbordet på Jeep Grand Cherokee.

Bruksanvisning

1 Bruk en skiftenøkkel til å koble den negative kabelen fra batteriet terminalen.

2 Fjern skruene som ligger i bunnen av instrumentpanelet og rattet kolonne holde kneet blocker på plass. Finne skruer på hver side av rattstammen, den ytre kant av kneet blokker, og hvor kneet blokker festes til bærerammen. Legg alle skruer ut til siden.

3 Lirk kneet blocker unna panelklemmene.

4 Fjern den nedre instrumentpanelet armatur ved å fjerne boltene som fester den til støtte og deretter plassere boltene ut til siden.

5 Fjern de øvre og nedre ratt omhyller ved å lirke dem fra hverandre, og deretter bruke en skrutrekker for å koble fra alle ledningskontakter fra rattstammen brytere.

6 Fjern mutrene som fester rattstammen tå plate til instrumentpanelet og plassere dem til side.

7 Fjern mutrene som holder rattstammen monteringsbraketten til rattstammen og bremsepedal støtte. Forsiktig satt rattstammen ned til gulvet.

8 Koble ledningene kontakten plassert under venstre side av instrumentpanelet og trekk ut bremselys bryteren kontakten.

9 Fjern varmekontrollene ledningsnett kontakten plassert under passasjersiden av instrumentpanelet, og koble deretter fra radioantennen plassert i nærheten av høyre side av beskyttelsesplaten.

10 Koble fra alle instrumentpanelkontakter ligger på høyre side av beskyttelsesplaten fra krysset blokken.

11 Flytt gulvet tepper bort fra sende pukkel.

12 Fjern boltene som fester midtkonsollen på instrumentpanelet til førersiden gulvet og legg dem til side. Deretter må du fjerne bolten som forbinder instrumentpanelet til rattstammen og bremsepedal støtter, og boltene som fester instrumentpanelet til sidepanelene på cowl. Legg alle bolter ut til siden.

1. 3 Fjern boltene som fester hver ende av instrumentpanelet til frontruten gjerdet, og deretter fjerne mutrene som holder toppen av instrumentpanelet til frontruten gjerdet. Legg alle muttere og bolter ut til siden.

14 Løft instrumentpanelet og dash av frontruten gjerdet studs og fjerne panelet ut gjennom passasjersiden inngangsdøren. Dette vil kreve hjelp av en annen person. Utvis forsiktighet for å unngå å rive setene.

15 Reverse trinnene for å montere på dashbordet og instrumentpanelet.

Hint

  • Dekk seter med en tung klut for å beskytte dem mot tårene.
  • Merk alle skruer og bolter for å unngå forvirring under montering.
  • Kollisjonsputen moduler kan distribuere og forårsake skade, hvis ikke riktig håndtert. Ta bilen for profesjonell service om ikke helt sikker på din evne til å håndtere jobben.
  • Ikke forsøk å utføre dashbordet fjernes uten hjelp av en annen person.