Hvordan du endrer en motorsykkel hjelm Shield

Hvordan du endrer en motorsykkel hjelm Shield


En motorsykkel hjelm beskytter en rytter hode fra skade i en ulykke, men det er mye mer enn bare en vern. Riders ofte dekorere sine hjelmer til å uttrykke sin individualitet. Hjelm skjold klistremerker bør ikke hindre brukerens syn på veien. Finnes i mange forskjellige stiler og design, skjold klistremerker ta bare noen få minutter å søke og skal vare i mange år med riktig pleie.

Bruksanvisning

1 Fjern visiret (skjold) fra motorsykkelen hjelm. Slipp låsene på hver side hvis hjelmen har låser. Ta av skjoldet hvis det fester med snaps.

2 Rengjør motorsykkel hjelm skjold følge produsentens anbefalte rensemetode. Rengjør hjelm med et ikke-slipende rengjøringsmiddel for glass og en ren, lofri klut. Fjern all skitt, bug rester, road sot og støv.

3 Åpne skjoldet hud pakken nøye. Fjern baksiden fra skjoldet hud ved sakte peeling kompet unna klistremerke. Vær forsiktig for å beskytte den selvklebende siden av huden kommer i kontakt med noe før søknad til motorsykkelen hjelm skjold.

4 Plasser klistremerket som skal brukes fra midten av skjoldet. Plasser klistremerket på en lik avstand fra toppen og bunnen av skjoldet. trykker klistremerket Sakte på hjelmen skjermen fra sentrum til ytterkantene ved hjelp av en pekefinger og jevnt trykk for å unngå at det krøller.

5 Gni hele overflaten av huden med en ren myk klut. Gni briskly og påfør jevnt trykk over hele området for å sikre et sterkt bånd mellom skjoldet og huden. Sett skjoldet til motorsykkelen hjelm.

Hint

  • Ta deg god tid når du søker en huden til en motorsykkel skjold.
  • Begynn å legge til huden fra midten og jobb utover på begge sider et jevnt trykk for å unngå skrukker.
  • Ikke bruk skuremidler på motorsykkel skjold, noe som kan ripe opp overflaten, og skaper en disig tilstand som vil påvirker synet.