2002 Ford Focus: Radio Installasjon

2002 Ford Focus: Radio Installasjon


Ford Motor Company har lenge benyttet et system for stereo fjerning som er så enkelt som operasjonen muligens kan være. Ford stereo fjerning tastene er mye brukt i utpakking av fabrikkmonterte stereo. Installere en ettermarkedet stereo, derimot, er en mer involvert oppgave. Ledningsnett adaptere og faceplate adaptere er mest brukt til å bygge bro over kompatibilitet gapet mellom Ford stereo ledninger og formatet akseptabel av ettermarkedet enheter. Mens mer komplisert enn fjerning, installere radioen i 2002 Ford Focus er en jobb som kan utføres av enda en bilstereo nybegynner.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på 2002 Ford Focus. Løsne bolten som holder den negative batterikabelklemmen på den negative batteriledningen innlegget med 10mm fastnøkkel. Flytt den negative batterikabelen fra batteriet.

2 Flytt til innsiden av Focus. Skyv Ford ettermarkedet stereo frontplaten adapter til den ledige stereo montering dock. Reach inn i stereo montering dock og trekk stereo ledninger i antennekabel gjennom fronten av dokken åpningen.

3 Koble stereo ledninger til et ledningsnett adapter. Ledningsnettet adapter leder vil bli merket for å indikere hvilke stereo ledninger kobles til tilsvarende sele bly.

4 Koble ledningsnettet adapter fører til baksiden av ettermarkedet stereo.

5 Koble den svarte antennekabelen til venstre bak på ettermarkedet stereo.

6 Skyv ettermarkedet stereo inn i frontplaten adapter. Stereo vil bli satt helt inn i stereo montering dock når ansiktet til stereo er på nivå med trim av frontplaten adapter.

7 Flytt tilbake til batteriet. Plasser klemmen til den negative batterikabelen på den negative batteriledningen innlegg. Trekk til bolten som holder klemmen rundt ledelsen innlegget med 10mm fastnøkkel. Lukk panseret på Ford Focus.