Slik fjerner maling fra tåkelys

Tåkelys er fabrikkmontert på noen biler, men er kjøpes for nesten alle kjøretøy som en ettermarkedet tilbehør. Tåkelys har linser laget av plast og er ofte omgitt av en krom-farget eller svart plast grille. Hvis tåkelys få overspray fra maling på dem, maling blokker utførelsen av lys og krever fjerning. Fjerne maling fra tåkelys for å holde dem i orden og for å sikre et klart bilde av veien på disse tåkete netter.

Bruksanvisning

1 Sand overflaten av tåkelys med 900-sandpapir og vann. Hold sandpapir soaking våt mens den er i kontakt med tåkelys. Sand til malingen er borte.

2 Bruk 1200-sandpapir til sand overflaten av tåkelys. Hold sandpapir soaking våt mens sliping. Sand hele overflaten av tåke lampelinsen for å fjerne riper satt inn i overflaten av 900-sandpapir. Skyll tåkelys med vann og la det tørke helt.

3 Påfør plast linse prep til linsen i tåkelys med en microfiberklut. Bruk små sirkulære bevegelser for å bruke prep. Bruk en tørr del av håndkle til å forsiktig buff prep av etter det tørker.

4 Tørk av tåkelys objektiv med plastlinse sealer for å gjøre objektivet blank igjen. Den sealer beskytter også overflaten mot ultrafiolette stråler og oksidasjon. La sealer tørke helt før du håndterer tåkelys.

Hint

  • Rengjør tåkelys på eller av kjøretøyet, som et spørsmål om preferanser.