2002 Ford F-150 Supercrew Oil Specs

2002 Ford F-150 Supercrew Oil Specs


Ford ga 2002 F150 SuperCrew en 4,6-liters åtte-sylindret motor. Den tilhørende kraft og ytelse med motoren kommer med spesifikke krav til olje- og oljeskift. Oljeskift selv betyr at du må fokusere på olje vekt og mengde, oljefilter og oljetappepluggen dreiemoment.

Olje Vekt og Beløp

Ford krever 6,1 liter SAE 5W-30 syntetisk motorolje. Ved hjelp av en syntetisk olje bidrar til å forlenge levetiden på bilen, men for høy kjørelengde motorer, vurdere å bruke en olje additiv. Flere produsenter produsere tilsetningsstoffer som bidrar haler motoren selene og opprettholde kvaliteten på oljen, og gir deg flere år av kjøretøyet liv.

Filter

4,6-liters, åttesylindrede Ford motorer fra 2002 trenger Wix 51372 oljefilter eller annen produsent er tilsvarende. Flere alternativer finnes for utvidet bruk eller høy kilometerstand filtre som bidrar til å trekke ut metallspon og rusk fra oljen. Smør det nye oljefilterets pakning med ny olje for å unngå skade på pakningen når du installerer filteret.

moment~~POS=TRUNC

Ford anbefaler ikke mer enn 10 fot pounds av dreiemoment for oljetappepluggen til tross for bilens størrelse. Bruk av for mye dreiemoment til en tappeplugg skader gjengene i bunnpannen, som kan føre til oljelekkasje. Kontroller alltid oljepluggen og pakningen når du installerer. Tegn på skade eller slitasje samtale for den delen som skal erstattes. Kjøpe nye pakninger eller plugger til enhver auto deler forhandler.