2004 Jeep Rubicon Spesifikasjoner

2004 Jeep Rubicon Spesifikasjoner


2004 Jeep Rubicon er en modell av Jeep Wrangler familie kjent for jevn reiser og lett-å-bruke utstyr, ifølge Automotive. Dette Jeep er en mindre prangende versjon av Sahara, en annen 2004 Wrangler modell. Likevel, Rubicon er designet med flere oppgraderte Wrangler funksjoner som er et bevis på kjøretøy styrke og holdbarhet.

interiør Specs

Rubicon er en kompakt sport utility vehicle designet for begrenset kapasitet, ifølge Car Connection. Rubicon er egnet til å håndtere maksimalt fire personer. Spesielt Jeep har to dører, to seter foran --- en sjåfør og passasjersetet --- og to baksetene. Likevel er alt interiør værbestandig. Rubicon er firehjulstrekk stand og har klimaanlegg og cruise control, selv rulle opp vinduene er vanlig billettpris.

utvendig Specs

Rubicon er utstyrt med ekstra styrke hjulaksler og "diamant-plate terskel vakter." I tillegg er top-notch suspensjon kan håndtere grove off-road forhold og ABS-bremser er også inkludert. Standard dekk høyder stå oppover på 31 inches og "en heavy-duty overføre saken med en ultra-lav 4: 1 ratio" fullfører sin robuste design. Taket på alle Wranglers også demontere og fest med letthet.

Motor og drivstoff Spesifikasjon

De fleste 2004 Rubicon er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse, men tilpasset design kan tillate deg å finne en brukt Rubicon med en automatisk. Hver Rubicon motoren ble også produsert med en 4,0-liters motor. En polert motor med ingen skader eller lekkasjer opprett 16 miles per gallon på byens gater og 19 mpg når du kjører på motorveien.