2001 VW Jetta Radio Removal

2001 VW Jetta Radio Removal


2001 Volkswagen Jetta er utstyrt med en AM / FM stereo med en enkelt plate CD-spiller. Markedet stereo enheter tilbyr bileiere flere underholdningsfunksjoner i bilen sin, inkludert muligheten til å spille MP3-filer og DVDer. Jetta eiere som ønsker å installere en ny stereo enhet må først fjerne fabrikken stereo fra dashbordet. Denne enkle prosedyren kan utføres med bruk av noen tilpassede verktøy for å løsne stereo fra sine vedlegg.

Bruksanvisning

1 Sett inn en radio utløserknappen inn i sporet på siden av radioen. Disse tastene er tilgjengelige gjennom bilen lyd forhandlere og Volkswagen forhandlere. Skyv den inn til den klikker på plass. Gjør det samme med den andre nøkkel på den motsatte side av radio.

2 Grip hver tast, og dra forsiktig i stereo enheten ut av dashbordet boliger. Skyv tappene på siden av radioen for å slippe tastene. Koble den sorte radioantennekabelen fra sporet på venstre side av baksiden av enheten.

3 Ta ut CD-skifter ledningsnettet fra havnen på høyre side av baksiden av enheten. Skyv tappen på siden av selen for å løsne det deretter trekke selen fri for stereo. Gjenta denne prosessen med høyttaler selen ligger under CD-skifter sele. Gjør det samme til strømtilkobling klippet ligger under høyttaleren sele. Sett frakoblet radio til side.