Tilkoblings Instruksjoner for et Charter Connection Med TiVo og Internett

Tilkoblings Instruksjoner for et Charter Connection Med TiVo og Internett


TV-seeropplevelse har utvidet langt utover dagene av bare tre nettverk, både i teknologi og raffinement. Ikke bare blir kringkastet sendinger tilgjengelig i perfekt HDTV høy oppløsning, men innholdet utvalget er rikt på mangfold, og de teknologiske alternativene har utviklet seg til et punkt der DVR kan overvåke dine seervaner og komme med forslag til programmer for å oppleve. Når du kobler en TiVo DVR til Comcast kabel-TV med Internett-tilkobling, er det et par ting å ta hensyn til når du setter opp TiVo.

Fast vs. trådløs Internett-tilkobling

TiVo bruker en Internett-tilkobling for å gi deg den faktiske TiVo service. Hvert 15. minutt, vil TiVo laste ned oppdatert scheduling informasjon til DVR, slik at TiVo DVR kan registrere dine programvalg, samt TiVo programforslag. Alle TiVo DVR har en Ethernet-nettverkstilkobling på baksiden av TiVo DVR, som vil tillate deg å ha en kablet Internett-tilkobling. Imidlertid kan en kablet tilkobling være raskere enn en trådløs tilkobling hvis hjemmenettverket har signalforstyrrelser eller ikke har en sterk tilknytning. Hvis du ikke kan bruke en Ethernet-kabel for å koble TiVo til ditt hjemmenettverk, må du kjøpe en TiVo trådløs USB-adapter, som vil tillate TiVo DVR å snakke til hjemmenettverket trådløst.

HD vs SD

Du har muligheten til å bruke en TiVo DVR som kan motta standard definition (SD) TV-signaler bare, eller en TiVo DVR som kan motta både SD og HD (HD) TV-signaler. I begge tilfeller vil begge DVRs arbeide med digital kabel og vil ikke kreve bruk av en analog-til-digital omformer DTV-boksen. Hvis du har en moderne flatskjerm-TV, er fjernsynet kan motta HDTV-signaler, så bruker en HD TiVo DVR anbefales.

Avsetning Din Kabel-kort

Når du har aktivert TiVo service, får en Cablecard fra charteret. TiVo DVR er også en digital kabelboks, slik at du ikke lenger vil ha behov for en Charter kabelboks. TiVo kabelboks får ikke tilgang Charter on-demand-tjenester, men TiVo tilbyr sine egne on-demand-tjenester. Hvis du ønsker å ha både TiVo og Charter on-demand-tjenester, holde Charter kabel-boksen. Hvis TiVo DVR har en dobbel tuner, trenger du enten to single-stream cablecards eller en multi-stream Cablecard. Når kortet eller kortene har blitt installert, kan du kontakte Charter teknisk støtte til bestemmelsen dine cablecards og TiVo DVR på Charter-nettverket. Når dette er fullført, vil du har koblet TiVo DVR med en Internett-tilkobling til charteret.