2001 Taurus Valve Cover Gasket Installasjon

Ventilen dekselet på 2001 Ford Taurus er plassert under et plastdeksel plate på forsiden toppen av motoren. Du må fjerne plastdekselet for å få tilgang til ventildekselet. Ventildekselpakning er plassert på den indre kanten av dekselet mellom motorblokken og dekselet. Pakningen tetter rommet mellom motor og dekselet og holder olje og luft fra å lekke ut. Du vil vite om pakningen må skiftes fordi det vil være karbon buildup rundt ventildekselet og på plastlokket.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og finn de seks skruene som fester plastdekselet på toppen av motoren. Koble en 9/16-tommers kontakten til skralle og fjerne alle skruene fra plastdekselet. Trekk plastdekselet av motoren for å avdekke ventildekselet.

2 Fjern 9/16-tommers kontakten fra skralle og koble 17/32 tommer kontakten til skralle. Fjern de seks skruene som fester ventildeksel til motoren ved hjelp av Ratchet og socket. Trekk ventildekselet av motoren og skrape pakningen av dekselet ved hjelp av metallskrape.

3 Fjern plastfolien fra den nye pakningen og plasser pakningen rundt kanten av lokket på samme sted som den gamle pakningen. Sett dekselet til motoren og erstatte boltene til dekselet. Stram boltene til 49.9 fot-pounds ved hjelp av momentnøkkel.

4 Sett på plastdekselet til toppen av motoren for å skjule ventildekselet. Skift ut boltene til plastdekselet og stram boltene til boltene sitter godt. Lukk panseret på 2001 Taurus.