2001 Infiniti Q45 vil ikke gå over 40 MPH

2001 Infiniti Q45 er en luksus sedan fra det eksklusive delingen av japanske bilprodusenten Nissan. Bilen drives av en 4,1-liters V8-motor som genererer 266 hestekrefter og 278 fot-pounds av dreiemoment og har en fire-trinns automatisk girkasse. Hvis du har problemer med å kjøre bilen over 40 miles per time, er det flere ting du kan gjøre for å feilsøke problemet før du tar bilen inn til reparasjon.

Bruksanvisning

1 Kontroller at parkeringsbremsen ikke er engasjert. En "brems" lys advarsel vil vises i instrumentpanelet hvis parkeringsbremsen er på. For å løsne bremsen, dra i spaken på dashbordet over parkeringsbremsepedalen. Håndtaket er til venstre for rattet.

2 Sjekk at Drive er satt til "ON". Når drive er av, vises et "OD / OFF" Indikatorlampen på instrumentpanelet. Hvis Drive er satt til "OFF", bilen vil ikke skifte til overdrive giret ved høyere hastigheter. Overdrive-bryteren er funnet på girspaken under "Shift Lock" -knappen.

3 Skift bilen inn "D" i stedet for "2" eller "L." Når Q45 er i stasjonen, kan overføringen skifte gjennom alle tilgjengelige tannhjul som bilen akselererer. Den andre og lavt gir brukes til klatring og synkende bratte bakker. Disse tannhjul vil hindre overføring fra skiftende ut av første eller andre gir og holde bilen fra å reise raskere enn 40 miles per time.

Hint

  • Hvis ingen av de ovenfor løser problemet, så det kan være en mer alvorlig problem med motoren eller overføring. Ta bilen til din lokale Hyundai-forhandler eller sertifisert verksted for å diagnostisere og reparere problemet.