2000 Silverado Clutch Linje Fjerning

Med kobling i Chevy Silverado lastebil bruker en hydraulisk linje som er veldig mye som bremsesystemet. Pedalen, når den trykkes, sender hydraulisk væske fra master sylinderen gjennom linjen til slavesylinder. Hvis denne linjen blir skadet, må du fjerne den for utskifting. Det kan være et stort problem på steder der veiene må saltes ofte. Fjerne en clutch linjen er annerledes enn en brems linje, da det krever spesialverktøy.

Bruksanvisning

1 Hev lastebilens front end ved hjelp av en etasje jack og støtte den på bukker plassert under rammeskinnene.

2 Koble fra batteriets negative kabelen ved å løsne mutteren på siden av den svarte kabelen klemmen med en skiftenøkkel; denne klemmen kobler kabelen til den negative polen.

3 Skru av under-dash trim panel på venstre side av bilen med en skrutrekker. Lirke ut den varme / klimaanlegg røret bak det; bruk en flat skrutrekker eller tilsvarende hvis du ikke kan få det ut for hånd.

4 Gripe fatt i hydraulikkledningen montering på slavesylinder, som er på sendesiden. Dette krever en rask koble verktøyet fra en auto deler butikken for linjens montering. Grip den passende skulder med verktøyets kjeve-lignende slutt.

5 Trykk på clutchen linjens montering ved hjelp av hurtigfrakoblings verktøy og trekke linjen ut av montering for hånd.

6 Grip beslaget på clutchen linjens andre enden - slutten koblet til master sylinder - ved hjelp av hurtigkoplingen verktøyet. Trykk på denne montering og bryte forbindelsen fra master sylinderen å fjerne linjen.

Hint

  • Det finnes flere typer quick-disconnect verktøy tilgjengelig på auto deler butikken. Be spesielt for ett designet for å koble inn clutchen linje for din modell Silverado.
  • Fjerne en brems linje vil føre luft inn i clutch-systemet. Du må blø luften ut av systemet etter installasjon av en ny linje, som er lik blødning luft ut av bremser caliper.