Slik feilsøker Honda Civic Transmission

Honda Civic overføring gjør at Civic å overføre kraften fra motoren til hjulene. Den gjør dette ved å koble til motoren via clutchenheten. Selv om tradisjonelt, en overføring henvist til denne mellomliggende innretningen på bak-stasjonen biler, navnet er overført til front-stasjonen kjøretøy, slik som Civic. Over tid hver bilens mekaniske komponenter har potensial til å bryte. Honda sendinger er ikke noe unntak. Men før rushing av til sendingen butikken (siden de kan være ganske dyrt), kan du feilsøke en Honda Civic overføring selv å sørge for at du vet nøyaktig hva som er galt.

Bruksanvisning

1 Sjekk for lekkasjer. Hvis Civic lekker en dyp rød væske, er dette overføring væske. Det kan være en hovedtetning lekker eller det kan lekke fra transmisjonshuset. Den eneste måten å vite hva sel har mislyktes er å få under bilen og se etter kilden til lekkasjen.

2 Sjekk om overføring væske er brun eller har en brent lukt. Dette indikerer at væsken har brent. Dette kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting. Men hvis girolje var lav til å begynne med, er dette vanlig.

3 Sjekk om Civic overføring nedgiringer når du trykker gassen i bånn mens du kjører i 3. eller 4. gir. Hvis den ikke gjør det, kan dette tyde på strupeventilen kabelen er ute av justering og må justeres.

4 Sjekk om din Civic vil starte i andre enn park eller nøytral tannhjul. Hvis ja, så nøytral sikkerhets start bryteren er feil.

5 Sjekk om overføring slips, skifter lag eller lager mye støy eller har noen stasjon i forover eller revers. Dette betyr vanligvis at væskenivået er for lavt. Imidlertid kan det tyde på tannhjul svikt i overføringen. Kontroll og opprettholde riktig overføring væske nivåer er det første skrittet i å løse dette problemet.