2000 Hyundai Tilbakekalling

2000 Hyundai Tilbakekalling


Amerikanske bilprodusentene har lenge forsøkt å holde sine bakken mot fremmarsj av billigere utenlandsk-produserte biler. I noen tilfeller, noen grupper av biler kommer på markedet med et par mangler som ikke ble plukket opp i løpet av inspeksjonsprosessen. Dette er en pinlig situasjon for produsenten, som resulterer i tilbakekallinger og skifte ut de defekte biler å bero kunden og sikre fortsatt virksomhet i fremtiden. Hyundai opplevde noen av disse glitches i 2000.

Hyundai Sonata

En rekke Hyundai Sonatas ble tilbakekalt i løpet av det siste tiåret for en rekke forskjellige grunner. 11. september 2000, Sonata biler produsert i 2000 som hadde den 2,5-liters V-6 motor ble tilbakekalt på grunn av problemer med det elektriske anlegget. Denne feilen dermed ført til lav hastighet motoren kveles, noe som potensielt kan føre til en fatal krasj. Det totale antall enheter som berøres i denne saken var om lag 165 000.

Hyundai Accent

Mellom 2000 og 2002 ble et stort antall Hyundai Accent kalt tilbake for annen synlighet og strukturelle defekter. 28. mars 2000, ble totalt 16,264 Accents produsert i 2000 tilbakekalt for å bøte på vindusvisker defekt. I dette tilfelle ble det beskyttende gummi av vindusviskeren kuleleddet utilsiktet fester seg til drivarmen overflate. Dette dermed førte til vindusviskerne blir svikte og redusere synligheten til farlig lavt nivå. Under tilbakekall prosessen ble forhandlerne som kreves for å erstatte defekte gummistøvler for å sikre at de ikke holde seg til overflaten.

Hyundai Tiburon

6. november 2001 ble en tilbakekalling annonsert for ca 43 000 2000 Hyundai Tiburon kjøretøyer. Den største årsaken sitert var defekte setebelter som ikke dra inn så jevnt som forventet. Dette kan ta motet fra de tene fra å bruke bilbelte, som er en svært farlig situasjon. Forhandlerne ble bedt om å installere stoppere enn D-guider for å sikre jevn tilbaketrekking av setebeltene.