Hvordan få bedre lyd fra en iPod

Hvordan få bedre lyd fra en iPod


Musikk som er importert til iTunes-programmet eller lastet ned fra iTunes Store har en flat lyd, med mindre din equalizer er slått på i iPod-innstillinger. Equalizeren i iTunes og iPod justerer sang innstillingene slik at diskant, bass og vokal er senket eller hevet, avhengig av hvilken type musikk. For å forbedre lyden av musikk fra din iPod, kan du øke volumet i sang innstillinger i iTunes, samt slå på equalizeren på iPod.

Bruksanvisning

Juster Songs Volume

1 Klikk på "Start" -knappen på PCens oppgavelinjen, og klikk "Programmer", "Apple" og "iTunes." For Macintosh-maskiner, klikker du på "iTunes" -ikonet.

2 Klikk på sangen du vil justere, og klikk på "File" øverst i menyen. Velg "Get Info" fra rullegardinlisten. Klikk på "Alternativer" -kategorien.

3 Klikk og dra fanen volumjustering på volumlinjen til høyre for å øke lyden av sang under avspilling. Klikk "OK" for å lagre endringene.

4 Koble iPod til datamaskinen ved å koble USB-kabelen til iPod-tilkobling og datamaskinens USB-port.

5 Klikk på fanen iPod i iTunes-sidepanelet, og klikk på fanen "Music" i hovedvinduet i iTunes. Pass på at "Synkroniser musikk" Utvalget er sjekket for å inkludere nylig justert sang. Klikk på "Apply" for å lagre endringene og synkronisere sangen til iPod.

Juster Equalizer på iPod

6 Skyv fingeren på iPod-klikkehjulet med klokken til "Innstillinger" er markert, og klikk på midtknappen.

7 Marker "EQ" fanen i Innstillinger-menyen, og klikk på "Center" -knappen.

8 Bla gjennom listen over equalizerinnstillinger til å justere lyden til en bestemt musikksjanger. Marker sjangeren du ønsker, og klikk på midtknappen for å velge det.

Hint

  • Ikke justere equalizeren for den enkelte spor i sang innstillinger og iPod equalizer, så vil du oppleve en litt forvrengt lyd.