2000 Ford Ranger Fjernstarter Feilsøking

2000 Ford Ranger Fjernstarter Feilsøking


Ford biler av alle forskjellige fabrikater og modeller er utstyrt med fjernstartsystemegenskaper. Biler som 2000 Ranger lar deg synkronisere starter til trådløse fjernkontroller, og du kan bruke disse nøkkelring fjernkontroller for å starte bilen fra så langt som et par hundre meters avstand. Du kan feilsøke og tilbakestille Ranger starter på bare minutter fra førersetet og ha den klar til bruk med en gang.

Bruksanvisning

1 Bruk en flat kniv for å pop åpne dekselet på fjern. Kjør bladet langs kantene på fjernkontrollen, og deretter kile den inn ett sted til pop fjern åpen.

2 Legg merke til den posisjonen og plasseringen av batteriet inne, og ta ut batteriet og erstatte den med en ny på samme sted.

3 Sørg for at alle ledningene på fjernstart er ordentlig koblet på starteren slutten. Starteren er plassert under din førersiden dashbordet.

4 Skriv inn bilen med fjernkontrollen og nøkkelen og sette inn nøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen til "ACC" posisjon.

5 Vri nøkkelen til "On" posisjon og deretter tilbake "Off" åtte ganger i ti sekunder, og vente på at låsene skal automatisk klikk etterpå.

6 Trykk og hold låse og låse knappen på fjernkontrollen innen 20 sekunder, og holde dem så lenge som 30 sekunder. Slipp dem en gang slusene klikk igjen for å fullføre programmeringen og fullføre feilsøking.